"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabii hatta direk poligondan sonra yazma 3 kere oyuna gir öyle yaz daha garanti olsun :)
reis bişey soracaktım şimdi benim 2 tane hesabım banlandı daha sonra ben banlıyken yanlışlıkla main hesaba giriş yaptım 152 hatası aldım main hesapla hiç oynamadım sadece banlı pcden giriş yapmaya çalıştım main hesapta gümledi mi tekrar denesem mi onu ?

“şu ana kadar anakartı çok eski olmadığı takdirde bu yöntemle seri numarasını değiştiremeyen az kişi gördüm” konuda bu şekilde belirttim dostum sen direk anakartı değiştir :(
Manufacturer: ASUSTeK COMPUTER INC. Model: K30BF_M32BF_A_F_K31BF Yazıyor. Hiç kart modelime bakmak aklıma gelmemişti şimdi eski olduğunu düşününce baktım ilk defa duyuyorum bu modeli. Google'a yazdığımda da çıkmıyor :D
CPU-Z

2.dakika da degistirdigin degerleri biz kafamıza göre mi degistirelim?
Örneğin 26 DA 5F gibi bi değer varsa 28 DC 7A gibi yap yani kafana göre ama yine de düzen içinde olsun çünkü ben bep böyle denedim tamamen sallama ile ne olur bilemem

Örneğin 26 DA 5F gibi bi değer varsa 28 DC 7A gibi yap yani kafana göre ama yine de düzen içinde olsun çünkü ben bep böyle denedim tamamen sallama ile ne olur bilemem
Denen di sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim. 2. oyunumu atıyorum format atmadım bu arada oyunu baştan kurdum sadece silik olduğu için.

reis bişey soracaktım şimdi benim 2 tane hesabım banlandı daha sonra ben banlıyken yanlışlıkla main hesaba giriş yaptım 152 hatası aldım main hesapla hiç oynamadım sadece banlı pcden giriş yapmaya çalıştım main hesapta gümledi mi tekrar denesem mi onu ?
Sanmıyorum main hesabının banlandığını şöyle söyleyim ben banı yedikten sonra aynı şekilde 152 hatası alıyordum evde yokken kardeşim kendi hesabına girmiş eve geldiğimde oyuna girmiyor hata veriyor 152 diye dedi daha sonra hwid banımı kaldırınca denedik hesabı banlanmamış.

ban kalktı oyuna girdim ilk oyundan bu hesap 3. parti kullanımı sebebiyle kalıcı olarak uzaklaştırıldı hatası aldım yeni hesapta da aynısını diyor :D

ban kalktı oyuna girdim ilk oyundan bu hesap 3. parti kullanımı sebebiyle kalıcı olarak uzaklaştırıldı hatası aldım yeni hesapta da aynısını diyor :D
Seri numaran değiştiyse dcden ulaş inceleyelim eğer değişmediyse yapabileceğim bir şey yok dostum :/

Seri numaran değiştiyse dcden ulaş inceleyelim eğer değişmediyse yapabileceğim bir şey yok dostum :/
değişti oyuna girebiliyorum yeni hesap açıp ama açtığım hesaplar 3. parti yazılımdan direkt hesap banlanıyo bilgisayar değil

anakartım asus değil ama denesem nasıl olur b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt