yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun Sahibi Dreamfancy Olduğu Sürece Bu Forum Ölmez Sen Kafanı Rahat Tut
Dreamfancy'e lafım yok fakat foruma girdiğimden bu güne tek bir konuda mesajını gördüm. Kendisi... az aktif diyelim. Genisys her olaya sempatik ve yakın davranan, insanlara yardım eden ve iyi kalpli birisiydi kimsenin madur kalmasına göz yummazdı.

Dreamfancy'e lafım yok fakat foruma girdiğimden bu güne tek bir konuda mesajını gördüm. Kendisi... az aktif diyelim. Genisys her olaya sempatik ve yakın davranan, insanlara yardım eden ve iyi kalpli birisiydi kimsenin madur kalmasına göz yummazdı.
Kayıt Olalı 2 Ay Olmuş Ve O 2 Ay İçerisinde Çok Şey Oldu Herhalde Bizim Bilmediğimiz Yada Aklınca Kaos Çıkartmaya Çalışıyorsun :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Forumun adaletinin,Genisys gittikten sonra seviyesi şikayet konularında belli oluyor.

Olm çok kasmayın lan hayatın sonu değil. Banlanırsınız açılır sizin daha büyük sorunlarınız yok mu CheatGlobal'da banlanmak dışında.

Forumun adaletinin,Genisys gittikten sonra seviyesi şikayet konularında belli oluyor.
Anlatamıyoruz işte :)

Olm çok kasmayın lan hayatın sonu değil. Banlanırsınız açılır sizin daha büyük sorunlarınız yok mu CheatGlobal'da banlanmak dışında.
Yok hayatsız discord moderatörüyüm kanka. Başkalarıda gelsin yaşadıklarını yazsın forum düzelsin diye uğraşıyoruz sözünün arkasında durmayanlar başka zaman başkasına sarar..

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • Beğen
Tepkiler: urs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt