yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
coktan alınırdı ipden bulunup

Evet, tekrardan kimseyle bir sorunum yok yaptığım şey sadece benim düşüncelerimi yansıtmam. Hadi başlayalım;

En öncen konum açtıktan 6-7 dakika sonra BANA GÖRE saçma bir cevapla kaldırıldı. Kendisine DM'den yazdım fakat kısa ve BANA GÖRE boş mesajlarla yanıtladı. Hadi yapılan saçma şeylerden 5-6 tane örnek görelim:

oQeF @rimeyakar 'ın "torpilli kardesim" mesajından sonra ban atması ve rimeyakar'ın ona discord'dan ulaşınca oQeF'in dalga geçici bir tavırla cevap vermesi, bir yetkilinin BANA GÖRE boş bir cevapla birlikte konumu kapatması :D

Ben açtığım konuda özellikle herhangi bir suçlama yapmadığımı bunun sadece forum kullanıcılarının fikrini almak için yaptığımı belirtmeme rağmen konum " suçlama ve kötüleme " sebebiyle kapatıldı. Güzel bir eleştirmen youtuberin dediği gibi insan eleştirmelere açık olmalıdır. O insan eğer eleştiri yapıyorsa karşıdaki kişinin bunları düzeltmesini sağlamak içindir. Eleştiri yaptığım için bana karşı verilen muhamele çok komik :D

Üstüne üstlük yaptıkları yanlıştan sona hala haklı olduklarını düşünüp cevap vermeleri beni öldürüyor POWQOPIE
genisys gittikten sonra yonetim bence kotu oldu fazlasıyla mesala bi satış konusu birşey oluyor onaylanması 2 gün sürüyor yani

Keşke işin içinde olmasaydımda bende dizi izler gibi izleseydim bi kenara çekilip :D Dün akşam 70-80 kişi konuya bakıyordu 10-15 kişisi izlemeye gelmişti muhtamelen :D
Yaşadığın sorunda seni haklı buluyorum, ama forum neticesinde haklısın deseler ne değişecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt