yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 koseyim bilader yazim hatalari yapicaksan forumu birak git asil felan yani
bu hatasız hali mi

image.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Forumda yapılan işlemlerin belirtilmemesi gibi yanlışlar var bence.Konu kapatılmaları,gereksiz yanlış şeylerden ban yenilmesi gibi.(bu arada 1. banımıda hatırladım.bir konuya gidip sadece emoji atmıştım,o günde bir anda emoji kullanma yasağı gelmişti.emoji kullanma yasağı derken sadece emoji atarsanız ban yiyordunuz,ondan sonra emoji atan birisini şikayet etmiştim ve ban yememişti,şuanda ban yemiyor sanırsam tek emoji kullananlar)Yapılan işlemlerin gizli saklı olmaması gerek bence.Hatta bu arada oqef ben discordda istediğim gibi biriyim forumda ise moderatorum diyor ya,@kayra1337 discordda, surda yapılan cinayet ile ilgili bir söz yazdı diye hesabı ban yemişti.Bu tür açılan konularda bir moderatörün bir kaç cevabı üzerine hemen kapatılıyor zaten,umarım bu tartışma kapanmadan konuda kapanmaz.İyi forumlar herkese.
Olm o konuda da boşuna linç yedim dalgasına yazdıydım millet boş algı oluşturup lincledi beni evet yaptıgım yanlıstı oyle bır seyın dalgası bıle gecılmez fakat cok bos abarttılar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
birileri yalakalık pesinde

dostum uyarı limitin dolunca attım 1 haftadan 1 gune indirdim dua etmen lazımken hala sallıyorsun ve ilk banında değildi Uyarı limitin dolduğu için sınırsız atmam gerekırdı 1 hafta attım sırf üzülme diye 1 güne çevirdim hala boş boş sallıyorsun
kendinize fazla anlam yüklüyorsunuz üzülme falan 😂

Dreamfancy'e lafım yok fakat foruma girdiğimden bu güne tek bir konuda mesajını gördüm. Kendisi... az aktif diyelim. Genisys her olaya sempatik ve yakın davranan, insanlara yardım eden ve iyi kalpli birisiydi kimsenin madur kalmasına göz yummazdı.
Katılım tarihine bakınca çokta ciddiye alınacak bir tip olmadığın anlaşılıyor

Katılım tarihine bakınca çokta ciddiye alınacak bir tip olmadığın anlaşılıyor
Bu hesabım sence ilk hesabım mı? 2 ay önce birisi sence 2 ayda sence spam vs yapmadan nasıl "expert member" olabilir. Azcık kafanızı çalıştırın adminler vdsden girmek diye birşey var allah aşkına ya. Şu ana kadar kimse ana çarımı bulamadı ve bulunmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt