Nessie2025
Silver Üye
bronz olsaydım daha çoook kanıt var bende ama bu konu yetmez.sana c++ mı c# mı istersin diye sorduğumda one demiştin fazla uzatmaya gerek yok
bronz olsaydım daha çoook kanıt var bende ama bu konu yetmez.sana c++ mı c# mı istersin diye sorduğumda one demiştin fazla uzatmaya gerek yok
5 kelimelik değildi ozaman bu bir ikinciside niye bu kadar zoruna gitti üçüncüsüde abone karıkımkoyup veriyodum zorunami gittiLucille paste oda onun için bile abone ss ve en az 5 kelimelik yorum istiyordun.Crâck konulardan bile abone kasacak kadar ilginç bir insansın.
Bilmiyordum swexy tek biliyorumswexy ile xannyreal aynı kişi kafan mı güzel senin ?
o zamanki abone şartlarını bilemem ama paste hileleri yada free hileleri abone karşılığı vermen biraz komiğime gitti.Yani auralı(iyi hilelere) yeni geçmiş insanlara abone olma zorunluluğu veriyorsun zaten bilgili olan biri abone ss te yada senin kanalında geziniyor olmazdı.5 kelimelik değildi ozaman bu bir ikinciside niye bu kadar zoruna gitti üçüncüsüde abone karıkımkoyup veriyodum zorunami gitti
Bilmiyordum swexy tek biliyorum
Kanka niye bu kadar zoruna gitti ki şimdi senin kanal falan açtında tutmadımı ahmet cevikle tanıdıgım içinmiş nedir yani bu çabano zamanki abone şartlarını bilemem ama paste hileleri yada free hileleri abone karşılığı vermen biraz komiğime gitti.Yani auralı(iyi hilelere) yeni geçmiş insanlara abone olma zorunluluğu veriyorsun zaten bilgili olan biri abone ss te yada senin kanalında geziniyor olmazdı.
1.Anneme ve benim küfür edemeyeceğim karşılık veremeyeceğim bi yerden benim adıma ticket açtın(erensi küfür koruması var) .Ve battıkça batıyorsun chester paste yapman benim zoruma giden kısım.Ve olayın ahmetle alakası yok o kısım ne alaka anlamadım.Kanka niye bu kadar zoruna gitti ki şimdi senin kanal falan açtında tutmadımı ahmet cevikle tanıdıgım içinmiş nedir yani bu çaban
Eee akajajahjahajahaja olm niye bj kadar akıllısınız yaaa
+ loaderi kırmamıza gerek yok githuba denerken benim jarı atmışsın komiksin
bana ahmetcevikte yazdı sadece muhabbetinin olduğunu söyledi hileyle alakam yok dedi ahmetcevik'in neyini tanıyorsun mesela bendede ekli tanıyor demiş olman ekli demek mi ?Kanka niye bu kadar zoruna gitti ki şimdi senin kanal falan açtında tutmadımı ahmet cevikle tanıdıgım içinmiş nedir yani bu çaban
bana loaderi kıramazsınız felan dediniz ya ihtiyacım yok işte o kadar zekisiniz ki aynı nick ile koymuşsunuz githuba.Eee akajajahjahajahaja olm niye bj kadar akıllısınız yaaa
Eee akajajahjahajahaja olm niye bj kadar akıllısınız yaaa