Xarswe Crâck 2024 - DLL İle Veriliyor (parayla satıyorlar)

Ahahahahahha peki omu yapmış pauahahajajajajjas yani Ahmet cevik sizin loaderleri patlattıysa benimmi sorunum essekler yedirtmeseydiniz Ahmet'e loaderlerinizi essekler bak tek sununsöylüyorum o swexy binde loader patlamış zoruna gidiyo shahajajajsjs tek kelime

Crâcked BY AHMETCEVİK
benim loader hiç bir zaman patlamadı stringler çekilebilir bir şey giriş aşılabiliyorsa aşılabilsin :D (Crâck ile bi alakam yok atılacağını bile bilmiyordum kendi yaptığım şeyi niye kırdırtayımki)

1. Soruyu yanıtlayayım:Vds im elimde yok,ve remake olsa bile sizinkiyle aynı farkındaysan,loader i atan bana kimse olmadı.Çocuk kitlenizi kandırarak ve skid yaparak bi yere varamazsınız bide yan hesaptan yazmışsın gülünç.Backdoor olduğunu kendiniz söylediniz.Atmadınızda loaderi.Bunların sorumlusu ben değil sizsiniz

güçlendirilmiş diyen kimdi dm den bunada bişey de bakalım görelim
dostum bu işte kazandım para bu clienti yapandan azdır haberin olsun

Evet bypass lanmış
Crâck konusunda sizi göremedim fakat chesterin paylaştığı hileyle aynı değil cracklenen sürümü aurası daha farklı,sizde onu kullanmışsınız bypasslı diyorsunuz.Karşında çocuk yok belki onları kandırırsın ama beni asla

image.png

benim loader hiç bir zaman patlamadı stringler çekilebilir bir şey giriş aşılabiliyorsa aşılabilsin :D (Crâck ile bi alakam yok atılacağını bile bilmiyordum kendi yaptığım şeyi niye kırdırtayımki)
loaderini discord uzerinden iletebilirsin :D ' stringlerin falan cekildigi yok

loaderini kirdik fakat ortada bir hile yoktu. Ne sasirtici biri korkudan nerede download var ise kaldirmis.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt