acaba kimDiyordum ne zaman patlicak diye youtuba bir sürü böyle videolar yüklüyordu arkadaş mango olsun chester olsun sonunda patlattı bir arkadaşımız
acaba kimDiyordum ne zaman patlicak diye youtuba bir sürü böyle videolar yüklüyordu arkadaş mango olsun chester olsun sonunda patlattı bir arkadaşımız
ticket ta sövdünüz sonra kapattı deneme moderatör ün ''başka diyeceğin birşey varmı?'' dedi,bende ''benim kişisel bir sorunum yok arkadaş kendisi açmış diyeceklerim bu kadar'' dedim kapattı ticketi.Ona sormalısınKankacım annene sövmedim mesaj sileceğim falan yok sadece sana sövdüm ben senmiyim olun yazdığım mesajı sileyim ajahajajahahajahha
Crackleyemezsin mi? Oğlum sen daha dünkü bebesin. The Cihan profil fotoğrafı falan koyuyordun yorum kasıyordun . Youtube'da Crâck hile paylaşıp milleti ratlayan birisinin maksimum skid hilesi olur.Kanka 1 tas kafalıyın doğru bildin 2. Side emeğine sağlık çok başarılı olmuş iyi oyunlar gülüm
Bu arada crackleyemezsin gülüm chesterşnkşnş almışsın xarswenin loaderi diye paylaşma ahahahhahahaha
3 olarak ailevi değerlerine sövmedim kendisine sövdüm
olm sen kimin yanısın hala bulamadımacaba kim