Xarswe Crâck 2024 - DLL İle Veriliyor (parayla satıyorlar)

dostum sana sorum olcak ama kahırcam loadera bile giriş yapmamışsınız remake proje Crâck diye paylaşmışsınız dsajgra9ejh9rejhjera kahırdım cidden
1. Soruyu yanıtlayayım:Vds im elimde yok,ve remake olsa bile sizinkiyle aynı farkındaysan,loader i atan bana kimse olmadı.Çocuk kitlenizi kandırarak ve skid yaparak bi yere varamazsınız bide yan hesaptan yazmışsın gülünç.Backdoor olduğunu kendiniz söylediniz.Atmadınızda loaderi.Bunların sorumlusu ben değil sizsiniz

image.png
güçlendirilmiş diyen kimdi dm den bunada bişey de bakalım görelim

Kankacım annene sövmedim mesaj sileceğim falan yok sadece sana sövdüm ben senmiyim olun yazdığım mesajı sileyim ajahajajahahajahha
auth sistemini onun yaptığı hakkında daha fazla bilgim var sabah 6 da işe gidecekmişsin ininalde 2.05 tl paran varmış kandıramazsın kimseyi.

image.png

en üstte yazdığıma bakarsan görürsün zaten cracki benim yapmadığımı bilmiyorum.
Ahahahahahha peki omu yapmış pauahahajajajajjas yani Ahmet cevik sizin loaderleri patlattıysa benimmi sorunum essekler yedirtmeseydiniz Ahmet'e loaderlerinizi essekler bak tek sununsöylüyorum o swexy binde loader patlamış zoruna gidiyo shahajajajsjs tek kelime

Crâcked BY AHMETCEVİK

Ahahahahahha peki omu yapmış pauahahajajajajjas yani Ahmet cevik sizin loaderleri patlattıysa benimmi sorunum essekler yedirtmeseydiniz Ahmet'e loaderlerinizi essekler bak tek sununsöylüyorum o swexy binde loader patlamış zoruna gidiyo shahajajajsjs tek kelime

Crâcked BY AHMETCEVİK
image.png

1. Soruyu yanıtlayayım:Vds im elimde yok,ve remake olsa bile sizinkiyle aynı farkındaysan,loader i atan bana kimse olmadı.Çocuk kitlenizi kandırarak ve skid yaparak bi yere varamazsınız bide yan hesaptan yazmışsın gülünç.Backdoor olduğunu kendiniz söylediniz.Atmadınızda loaderi.Bunların sorumlusu ben değil sizsiniz

güçlendirilmiş diyen kimdi dm den bunada bişey de bakalım görelim
Evet bypass lanmış

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt