Xarswe Crâck 2024 - DLL İle Veriliyor (parayla satıyorlar)

ya dostum bak konuda klavye teri dökmeten yoruldum ses gel gerçekleri oğrendiyorum bla bla bla bla hudu dızladık he kanka oyle olmuş dızladık aq dsadasdasdas hile benim değil 1 2 loaderi sadece ben yaptım kardeşim jar la dll le alakam yok diyorum sen diyorsun hudu dizdainiz aq napayım artic src hudun aqm
sadece loaderi yapmışssın ve hileyi anlatacakmışsın güya,

pointerleri ve offsetleri nereden buldunuz cevapla madem. veya hangi yazılım ile
sdk dersen gülerim yalnız

aga videoda "ataturkumuhammetskti" diye bir jar dosyası var hayırdır o?

Her şey paste ve boktan bir hile,

discord ver ve dll kap gel halledeyim.

elimde zaten crackli bir cr hilesi var ama konu açtırmıyorlar onu da verebilirim
Ben Atatürkçüyüm gailba yanlış olmasın ahmetcevigin paylaştığı bir dosya ve klibi ben almadım biri aldı paylaşır mısın dedi paylaşırım dedim belirttim zaten discordu sen verirsen sevinirim.

sadece loaderi yapmışssın ve hileyi anlatacakmışsın güya,

pointerleri ve offsetleri nereden buldunuz cevapla madem. veya hangi yazılım ile
sdk dersen gülerim yalnız
sdk dersen gülerim yalnız ??????????????????

c++ loader 1 hile ile alakam yok hile dosyaları memoryden çekiyor bizim xarse denen eleman githuba da atmış oldugu için boyle olmuş yoksa olmayacakmış

sdk pointer çocuk burda cs2 hilesi yapmıyoruz anlıyorsundur inşallah

c++ loader 1 hile ile alakam yok hile dosyaları memoryden çekiyor bizim xarse denen eleman githuba da atmış oldugu için boyle olmuş yoksa olmayacakmış
paste hile değil diyorsun ama?

kanka benden sonra .go adlı bir elemanla yapmış ahmet ile konuştumda githubdan çekilseydi sadece jar ve dll olurdu klasör githubda yok

ya dostum bak konuda klavye teri dökmeten yoruldum ses gel gerçekleri oğrendiyorum bla bla bla bla hudu dızladık he kanka oyle olmuş dızladık aq dsadasdasdas hile benim değil 1 2 loaderi sadece ben yaptım kardeşim jar la dll le alakam yok diyorum sen diyorsun hudu dizdainiz aq napayım artic src hudun aqm
başka bişeyden olduğunu söylemiştin ve ses gelmeyeceğim o zaman onlara rename atanlara çalışmayacaksın,ona mesajlarımı iletmeyecektin yada konuda kullanmayacaktın balonunuz patladı susacaksın gerçek bu.

başka bişeyden olduğunu söylemiştin ve ses gelmeyeceğim o zaman onlara rename atanlara çalışmayacaksın,ona mesajlarımı iletmeyecektin yada konuda kullanmayacaktın balonunuz patladı susacaksın gerçek bu.
.go'nun hileyle alakası yok sadece loaderi ve auth sistemini yaptığını belirtti tartışmayın daha fazla

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt