Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

@TibetUlubey küçük çocuk gibi özentilik ve takıntılık yapma, kimseyi kötüleme. Hiçbir şey unknowncheatsden derlenmedi, battı mı kalite? Efi dosyalarını bul bakalım kolaysa ucde. Ayrıca hiçbir şey başaramamışsın, sadece dosyaları bulmuşsun. Del.bat'ı çalıştırmadığını bilmemendende anlaşılıyor. Zaten efi dosyalarını bulmak kadar kolay bir şeyde yok, gerekirse vol x ile bile istediğin spooferin efisini rahatça bulabilirsin, 30 iq braindead be like.

Yazık, gpt developer. Vdsten IIS ile dosya indirmeyi marifet ve çok üstün bir sey zannediyor vdsten dosya indirmeye beyni yetmedigi icin diyor. Vds arkadaslar, sanal sunucumuzun ipsi budur.
la gpt developer falan diyoruz ama haklıyız sonucta bunu hex oloarak encrytplenmiş şekilde çektire bilirdin tabi ona bile aklın yetmemiş ben bile 10 yaşında cocuk olarak bunları yapıyorum loadera dsakrohkrakh :d

he bide custom obf nerde haci biraz stringlere obf atsaydın boş boş durmuş her ***** sonik goriniyor loaderda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
la gpt developer falan diyoruz ama haklıyız sonucta bunu hex oloarak encrytplenmiş şekilde çektire bilirdin tabi ona bile aklın yetmemiş ben bile 10 yaşında cocuk olarak bunları yapıyorum loadera dsakrohkrakh :d

he bide custom obf nerde haci biraz stringlere obf atsaydın boş boş durmuş her ***** sonik goriniyor loaderda
C++'da obf he? Adam skcrypt kullanıyor zaten ama gptye yaptırdıgı ıcın muhtemelen o linkin olduğu stringler falan skcrypt ile korunmamıstır yada tibet kırmıs da olabilir

C++'da obf he? Adam skcrypt kullanıyor zaten ama gptye yaptırdıgı ıcın muhtemelen o linkin olduğu stringler falan skcrypt ile korunmamıstır yada tibet kırmıs da olabilir
skcrypte mi aptal mi la bu developer vmp custom obf bile 2 katı daha güclü değilm i???

Riap'ın efileri demişsin unk'un zamanında koruma koymadığı için cracklenen efiler diye görüyorum :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kayra

Orion kardeşim öncelikle tibet sana herhangi bir şekilde laf atmamış ama sen boş yere ona laf atmışsın. Ortada özentilik yada takıntılık yok. Adam forumdaki insaların yararlanması için kaliteli olsun kalitesiz olsun uc'den toplanmış olsun olmasın paylaşmak istemiş belki bu işlere yeni başlayanlar bilgi edinecek ve kendi spooferlarını geliştirecekler. Adamın paylaşmasında herhangi bir sakınca yok. Dosyaları bulmak zaten kolay adam kolaydı gibi dalga geçici cümleler kullanmamış hadi kullansa bende derdim dosyaları bulmak kolay ama adam en azından yaptığı şeyi paylaşmış. Kayraya gelirsek. Kayranın şu ana kadar GPT kullandığını 1 kere bile başkasından duymadım yada kendim görmedim. Adam yardımsever insanlara yardım etmek için forumda dolaşıyor eğer yapabildiği bir Crâck ise Crâck isteklerinin bazılarını crackleyip forumda paylaşıyor. Niye bu kadar zoruna gitmiş onu anlamadım. Nedense çoğu satıcı programı cracklendiğinde crackleyen kişi ve crackleyeni tebrik edenleri zorbalamayı seviyor. Program Crâck yemiş en azından laf atalım kafasındasınız galiba...
GPT Plus'ı olan kaya bir kere bile kullandığını görmedim diyorsan konuşma zaten kanka. Adam ColorWare'ı paylaşmadan önce daha key kısmını silemiyordu bak nasıl diyeyim kod opensrc önünde yapması gereken tek şey bak her ne yazılırsa yazsın logine atacak onu bike gptye yaptırıyor 😳

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt