Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

iletişim halinde olabileceğimiz bir adresiniz varsa düzenli olarak birsürü loader iletebilirim :D
Forum DM'i dışında bir iletişim adresim yok.

Hala anlamıyorsun kırdığı ürün leş ise bu onun seçimi ama ürün leş ise bu yapımcısının suçu örnek olarak

örnek

hile en büyük hile 15k+ müşterisi var ama leş eğer bu kadar vasıflı iseniz siz Crâck konusu açın biz beğenelim

bütün dosyaları atmış adam daha ne istiyorsun?
Hocam bu sürüye laf anlatmak o kadar zor ki, ne kadar çabalarsanız çabalayın anlatamıyorsunuz. Laf anlatmaya çalışıp yorulduğunuz için ben özür dilerim. xD

2 saatir konuyu okuyorum yarısına geldim anladığım tek şey orionun dediği herşey çok saçma geldi kısacası tibet abinin eline sağlık

gigabyte kaldırmıyor sanırsam? format attım ve ılk once spof sonra valoyu ındırdım hersey degıstı fakat van 152 atıyor halen :/

Vance sana bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama tibet haklı boş laf yapmayın. Adam elinden geldiği kadarıyla foruma yardım etmeye çalışıyor siz ise zorbalıyorsunuz :)
zorbalamak ne demek,arkasini dolduramadigi laflari hatirlatmak veya vasifsiz oldugunu kanitlamak mi? oyleyse zorbaliyorum sanirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt