Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
C++'da obf he? Adam skcrypt kullanıyor zaten ama gptye yaptırdıgı ıcın muhtemelen o linkin olduğu stringler falan skcrypt ile korunmamıstır yada tibet kırmıs da olabilir
İstersen engeli kaldır gel, hiçbir yerde gpt kullanmadım senin gibi. Ek olarak her kısım skCrypt ile şifreli.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@TibetUlubey günlerden bir gün birisi külmaster pvp bot konusu açar ve bu kişi bet reklamlarıyla ünlü olamayan tibetukubey şaka bir yana şu culmasterle birdaha uğraşta az daha güleyim şu elemana :D

Kayra

Orion kardeşim öncelikle tibet sana herhangi bir şekilde laf atmamış ama sen boş yere ona laf atmışsın. Ortada özentilik yada takıntılık yok. Adam forumdaki insaların yararlanması için kaliteli olsun kalitesiz olsun uc'den toplanmış olsun olmasın paylaşmak istemiş belki bu işlere yeni başlayanlar bilgi edinecek ve kendi spooferlarını geliştirecekler. Adamın paylaşmasında herhangi bir sakınca yok. Dosyaları bulmak zaten kolay adam kolaydı gibi dalga geçici cümleler kullanmamış hadi kullansa bende derdim dosyaları bulmak kolay ama adam en azından yaptığı şeyi paylaşmış. Kayraya gelirsek. Kayranın şu ana kadar GPT kullandığını 1 kere bile başkasından duymadım yada kendim görmedim. Adam yardımsever insanlara yardım etmek için forumda dolaşıyor eğer yapabildiği bir Crâck ise Crâck isteklerinin bazılarını crackleyip forumda paylaşıyor. Niye bu kadar zoruna gitmiş onu anlamadım. Nedense çoğu satıcı programı cracklendiğinde crackleyen kişi ve crackleyeni tebrik edenleri zorbalamayı seviyor. Program Crâck yemiş en azından laf atalım kafasındasınız galiba...
Ağzınıza sağlık, insanlara bunu anlatamıyoruz. Yine de yaşları ufak diye bir şey demiyoruz.

@TibetUlubey günlerden bir gün birisi külmaster pvp bot konusu açar ve bu kişi bet reklamlarıyla ünlü olamayan tibetukubey şaka bir yana şu culmasterle birdaha uğraşta az daha güleyim şu elemana :D
Loader'ı iletmeniz yeter. xD

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt