ZephWorks
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
isini biliyonNazlıya 5 tl atmıştım bi ara
isini biliyonNazlıya 5 tl atmıştım bi ara
bi doner parasi atarsan azrada olurumNazlıya 5 tl atmıştım bi ara
töbü töbübi doner parasi atarsan azrada olurum
Bi ara ablamıza güzel destek sağladığı için 10 TL atmıştım ufak rakam ama bakiye o kadardı desteği için teşekkürler ( Bu arada bu ss nerden merak ediyorum )
mesai çıkışı gideriz
onu söyleyemiyoruz maalesef sonra ekmağamıza goz dikiyorlarBi ara ablamıza güzel destek sağladığı için 10 TL atmıştım ufak rakam ama bakiye o kadardı desteği için teşekkürler ( Bu arada bu ss nerden merak ediyorum )
2 tarafada oynamalı haGelmiş geçmiş olsun ürün sahibine, kıranında eline sağlık.
Hayır asla farklı taraflara oynamam, ki bu taraflara oynamamın bana bir kazancı yok zaten mantıksız olur. Orion daha ilk spoofer denemelerinde onu indirmeler konusunda bolca uyarmıştım. Hala aynı açıklara sahip olduğunu görmek üzdü.2 tarafada oynamalı ha
Hayır asla farklı taraflara oynamam, ki bu taraflara oynamamın bana bir kazancı yok zaten mantıksız olur. Orion daha ilk spoofer denemelerinde onu indirmeler konusunda bolca uyarmıştım. Hala aynı açıklara sahip olduğunu görmek üzdü.