Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

7 Kasım (Bu konuşmadan sonra efileri kendisine verdim)

image.png

12 Aralık

image.png

Paster ergenlere bu kadar prim fazla bile :D
ĞASDLPŞGKŞLDSAKMGŞLDASMGŞLDASMGLŞDASMGŞLAMSŞLMAŞLS ABİ YALVARIRIM YA BAYPASS ATTT

Çalışıyor mu spoof atcam da?
WANTED DFAGMJASDŞLGMŞDSLMGŞLDSAMGŞLSDAMŞLGASD OFF HAYAT BİTTİ

7 Kasım (Bu konuşmadan sonra efileri kendisine verdim)

image.png

12 Aralık

image.png

Paster ergenlere bu kadar prim fazla bile :D
Sen mi dağıttın bu dosyaları la herkese, TR'den dumpladığım en az 3 tane spooferda aynı dosyalar vardı :D Bende diyorum nerden geldi bunlar :D

image-6.png

-
Status: Working (12.12.2024)
-

Tüm dosyaları yedim

# Açıklama #

Ana loader'ı patchlemekle uğraşmadım. Çünkü ana loader'ın 3 görevi var:
1- adresinden ZIP indir. (Spoof dosyalarını indiriyor)
2- ZIP'i ayıkla ve start.bat dosyasını çalıştır. (Spoof işlemini yapıyor)
3- İşlemler bittiğinde del.bat dosyasını çalıştır. (İşlemler bittikten sonra dosyaları siliyor xD)

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/orionware-gueveni-li-r-hi-le-deneyi-mi-valorant-permanent-hwid-spoofer-tuerkiyenin-en-ucuzu.63044/ @OrionSoftware

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 & 11 Bütün Sürümler

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. Spoof.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Sanırım)

# Not #
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, tüm dosyalar UC'den toparlanmış ve ChatGPT yardımıyla birleştirilmiş. Çalışacağına pek olanak vermiyorum.

# İndir #

# VT #
Her şey açık kaynak olduğu için VT eklemeye gerek duymadım

Hiç denemeyin bile dün akşam açtım çalışmadı hiçbir serial değişmedi okuldan geldim bir bir buçuk saat önce denedim bilgisayar bozuldu ne format atabiliyorum ne de bilgisayarı acabiliyorum konunun cheatglobal halkına yararı değil zararı var gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sen mi dağıttın bu dosyaları la herkese, TR'den dumpladığım en az 3 tane spooferda aynı dosyalar vardı :D Bende diyorum nerden geldi bunlar :D
Çoğu kişiye ben verdim riaptan dumpladıgım gunden beri 10-15 kisiye wrdım onlar naptı bilmem

Hiç denemeyin bile dün akşam açtım çalışmadı hiçbir serial değişmedi okuldan geldim bir bir buçuk saat önce denedim bilgisayar bozuldu ne format atabiliyorum ne de bilgisayarı acabiliyorum konunun cheatglobal halkına yararı değil zararı var gerekenin yapılmasını rica ediyorum.
büyük ihtimal boot hatası alıyosun bi usb belleğe w10 formatı yükle ordan bilgisayarı onar yapıp bilgisayarı kurtarma kısmından sol üsttekine basıp düzeltebiliyosun

büyük ihtimal boot hatası alıyosun bi usb belleğe w10 formatı yükle ordan bilgisayarı onar yapıp bilgisayarı kurtarma kısmından sol üsttekine basıp düzeltebiliyosun
Son kez formatı deneyip sizin dediğinizi yapacağım teşekkürler.

image-6.png

-
Status: Working (12.12.2024)
-

Tüm dosyaları yedim

# Açıklama #

Ana loader'ı patchlemekle uğraşmadım. Çünkü ana loader'ın 3 görevi var:
1- adresinden ZIP indir. (Spoof dosyalarını indiriyor)
2- ZIP'i ayıkla ve start.bat dosyasını çalıştır. (Spoof işlemini yapıyor)
3- İşlemler bittiğinde del.bat dosyasını çalıştır. (İşlemler bittikten sonra dosyaları siliyor xD)

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/orionware-gueveni-li-r-hi-le-deneyi-mi-valorant-permanent-hwid-spoofer-tuerkiyenin-en-ucuzu.63044/ @OrionSoftware

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 & 11 Bütün Sürümler

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. Spoof.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Sanırım)

# Not #
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, tüm dosyalar UC'den toparlanmış ve ChatGPT yardımıyla birleştirilmiş. Çalışacağına pek olanak vermiyorum.

# İndir #

# VT #
Her şey açık kaynak olduğu için VT eklemeye gerek duymadım

arkadan iş çevirenlerin sonu dsadasdsa

Kayra
@TibetUlubey küçük çocuk gibi özentilik ve takıntılık yapma, kimseyi kötüleme. Hiçbir şey unknowncheatsden derlenmedi, battı mı kalite? Efi dosyalarını bul bakalım kolaysa ucde. Ayrıca hiçbir şey başaramamışsın, sadece dosyaları bulmuşsun. Del.bat'ı çalıştırmadığını bilmemendende anlaşılıyor. Zaten efi dosyalarını bulmak kadar kolay bir şeyde yok, gerekirse vol x ile bile istediğin spooferin efisini rahatça bulabilirsin, 30 iq braindead be like.

Yazık, gpt developer. Vdsten IIS ile dosya indirmeyi marifet ve çok üstün bir sey zannediyor vdsten dosya indirmeye beyni yetmedigi icin diyor. Vds arkadaslar, sanal sunucumuzun ipsi budur.
Orion kardeşim öncelikle tibet sana herhangi bir şekilde laf atmamış ama sen boş yere ona laf atmışsın. Ortada özentilik yada takıntılık yok. Adam forumdaki insaların yararlanması için kaliteli olsun kalitesiz olsun uc'den toplanmış olsun olmasın paylaşmak istemiş belki bu işlere yeni başlayanlar bilgi edinecek ve kendi spooferlarını geliştirecekler. Adamın paylaşmasında herhangi bir sakınca yok. Dosyaları bulmak zaten kolay adam kolaydı gibi dalga geçici cümleler kullanmamış hadi kullansa bende derdim dosyaları bulmak kolay ama adam en azından yaptığı şeyi paylaşmış. Kayraya gelirsek. Kayranın şu ana kadar GPT kullandığını 1 kere bile başkasından duymadım yada kendim görmedim. Adam yardımsever insanlara yardım etmek için forumda dolaşıyor eğer yapabildiği bir Crâck ise Crâck isteklerinin bazılarını crackleyip forumda paylaşıyor. Niye bu kadar zoruna gitmiş onu anlamadım. Nedense çoğu satıcı programı cracklendiğinde crackleyen kişi ve crackleyeni tebrik edenleri zorbalamayı seviyor. Program Crâck yemiş en azından laf atalım kafasındasınız galiba...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt