Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Hala anlamıyorsun kırdığı ürün leş ise bu onun seçimi ama ürün leş ise bu yapımcısının suçu örnek olarak

örnek

hile en büyük hile 15k+ müşterisi var ama leş eğer bu kadar vasıflı iseniz siz Crâck konusu açın biz beğenelim

bütün dosyaları atmış adam daha ne istiyorsun?
bana gore kendisi savunulacak birisi degil hakkimda acilan sahte sikayet konusunda sozde abilik taslayip arkasini herzaman ki gibi dolduramamisti yani konulari gibi sahte bir adam.
Crâck değil zaten sadece dosyalar. Crâck atilmasi güç bir loader sistemi var
yan hesabindan yorum atip kendini daha da rezil etme be nesi guc bir sistemi var cop gpt tcp sisteminin mi ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Videoyu izlesenize oglum adam kırmıs ya patchlemeye ugrasmadıgı icin dosyaları cekmıs atmıs neyini anlamıyorsunuz
Adam uğraşmadığı için değil, waryin üşendiği için atamamış, videoda sadece success response atan bir sistem görüyorum, girişin tüm bilgileri bana geliyor :D

Kanka cahilsen tek bir mesaj daha atma, bende de Ghosty'nin efileri var, Ghosty'i kırdım mı şimdi efi dosyalarını çekmek ne kadar basit farkında mısın?
ben senin parayla sattığın leş ürününü 1 kuruş vermeden kullanabiliyorsam herhangi bir şekilde bu benim için yeterli 3 günlük bilginizle satış yapmayın hala konuşuyorsunuz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Adam uğraşmadığı için değil, waryin üşendiği için atamamış, videoda sadece success response atan bir sistem görüyorum, girişin tüm bilgileri bana geliyor :D
Anladık aq allahtan bi step auth kullanmıssın tüm bilgiler bana geliyor diyip duruyon ipsinden baska bilgi gelmıyor authunun server-sidesini de bana yaptırdın adam vmden acmıs tam olarak neyini napcan

https://cheatglobal.com/konu/CrâckMe-c.61385/post-1153316

iyi ki o gün sana gelip yardım etmemişim daha fazla dediğimi yapsan bile şuan böyle rezil olmazdın

oglum kirildigini bir yedir lan kendine,internete dusen hicbir yazilim kirilamaz degildir bu sadece sana ozel bir sey degil ki? sevinmen gereken tek sey hala bu kadar akilla hayatta kalabilmen yazdirdigin gpt tcpnin neresinin kirilamaz olmasini bekliyordun? gptnin sana kimseye vermedigi bilgileri verecegini falan mi saniyorsun anlamadim.

bana gore kendisi savunulacak birisi degil hakkimda acilan sahte sikayet konusunda sozde abilik taslayip arkasini herzaman ki gibi dolduramamisti yani konulari gibi sahte bir adam.

yan hesabindan yorum atip kendini daha da rezil etme be nesi guc bir sistemi var cop gpt tcp sisteminin mi ?
YA KANKA SEN NE REZİL NE GERİ BİR CANLİSİN GİT CRAFTRİSEİNİ OYNA NAPIYORSUNKİ SEN BU KONUDA COP GPT DİYOR NASİL BU KADAR CAHİL OLUR BİR CANLİ ORTADA 2 YİLLİK BİR GİRİSİM VAR GİT SURADAN SKYAUTH KULLANMAYA DEVAM ET SESSİZCE KENDİ BİLMİYOR DİYE MİLLETTE BİLMİYOR ZANNEDİYOR

oglum kirildigini bir yedir lan kendine,internete dusen hicbir yazilim kirilamaz degildir bu sadece sana ozel bir sey degil ki? sevinmen gereken tek sey hala bu kadar akilla hayatta kalabilmen yazdirdigin gpt tcpnin neresinin kirilamaz olmasini bekliyordun? gpt sana kimseye vermedigi bilgileri verecegini falan mi saniyorsun anlamadim.
Yok abi bu adam hala gpt diyor gpt addiction geciriyor kuduz oldu gpt gpt gpt demekten 13 yasindaki vance yerde kivriliyir gptsizlikten su anda urun kirilamadi hala gpt diyor saka gibi

hepsi zaaten free şeyler free şeyleri loader yapan satan kişilerin loaderlerine işlem yapmak kadar acınası bir durum yok @Gamebreaker bu adamın ürününe baksın o zaman saygı duyarız
adam isini dogru duzgun yapan adamlara bulasmıyoruz diyo,sen gamebreakeri etiketliyon

yan hesap değil dostum rezil edecek birşey de atmıyorum gerçekler bunlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt