Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anladık aq allahtan bi step auth kullanmıssın tüm bilgiler bana geliyor diyip duruyon ipsinden baska bilgi gelmıyor authunun server-sidesini de bana yaptırdın adam vmden acmıs tam olarak neyini napcan
Bahsettiğim o değil, serversidei bana yaptırdım diyorsun key kullanılmadan süre başlamamayı gptye attirip yaptın. Olay bilgi değil, bilgilerin gelmesi, patchleyememiş işte.

YA KANKA SEN NE REZİL NE GERİ BİR CANLİSİN GİT CRAFTRİSEİNİ OYNA NAPIYORSUNKİ SEN BU KONUDA COP GPT DİYOR NASİL BU KADAR CAHİL OLUR BİR CANLİ ORTADA 2 YİLLİK BİR GİRİSİM VAR GİT SURADAN SKYAUTH KULLANMAYA DEVAM ET SESSİZCE KENDİ BİLMİYOR DİYE MİLLETTE BİLMİYOR ZANNEDİYOR
sakin ol can skyauth ne keyauth opensource paste 12 yasinda cocuklarin yonettigi authumu diyorsun bastan assagi komedi bir de kullanicagimi mi saniyorsun dalga gectigin karelerden neler neler kaldirdim :) sadece izleyebilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bahsettiğim o değil, serversidei bana yaptırdım diyorsun key kullanılmadan süre başlamamayı gptye attirip yaptın. Olay bilgi değil, bilgilerin gelmesi, patchleyememiş işte.
2 dakikalık ilgiyi bile hak etmiyon attım gptye verdım sana ne ugrascam la

step authunla başarılar :D

isini dogru duzgun yapan adamlara degil `kiramadiklarina` bulasmiyor yoksa saygi duydugundan falan degil duyar icin takla atar.
gamebreakeri savunmak ıcın soyledım zaten,en son tibet benide senide forumdan gonderiyordu diye hatırlıyorum ondan berıdır kendısını pek sevmıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt