Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

image-6.png

-
Status: Working (12.12.2024)
-

Tüm dosyaları yedim

# Açıklama #

Ana loader'ı patchlemekle uğraşmadım. Çünkü ana loader'ın 3 görevi var:
1- adresinden ZIP indir. (Spoof dosyalarını indiriyor)
2- ZIP'i ayıkla ve start.bat dosyasını çalıştır. (Spoof işlemini yapıyor)
3- İşlemler bittiğinde del.bat dosyasını çalıştır. (İşlemler bittikten sonra dosyaları siliyor xD)

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/orionware-gueveni-li-r-hi-le-deneyi-mi-valorant-permanent-hwid-spoofer-tuerkiyenin-en-ucuzu.63044/ @OrionSoftware

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 & 11 Bütün Sürümler

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. Spoof.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Sanırım)

# Not #
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, tüm dosyalar UC'den toparlanmış ve ChatGPT yardımıyla birleştirilmiş. Çalışacağına pek olanak vermiyorum.

# İndir #

# VT #
Her şey açık kaynak olduğu için VT eklemeye gerek duymadım

bypass varmıdır içinde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuda ki urunun kalitesizligi ve bunu kirip paylasmaya deger gorucek tek bir vasifsiz `reverser` vardi oda bu eleman abim en son bizi forumdan tum hesaplarimizla uzaklastiriyordu,musterilerimize sozde `haksizlik` yaptigimiz icin haddimizi bildiriyordu,urunumu kirarak bizi barindirmiyordu vesaire vesaire loaderimi forumda yorum olarak milletten dilenmesinden sonra atmadilar gibi bir varsayim olmasin diye kendisine forum uzerinden ulasmayi denedim fakat ulasamadim ;) sonrasinda kendisini baz alarak actigim unpack,CrâckMe bir yanit almamakla beraber kendi kisiligini tekrardan belli etmisti zaten kisacasi urun sahibi gibi konuyu acaninda bir farki yok aptalin teki.
vance kardeşim sen beni, bende seni tanıyorum. Küp havaya uçurma, skyauth kullanmalarıyla ünlü biri olarak haddini aşmıyor musun?

İnanın işini hakkıyla ve emeğiyle yapan hiç kimseye bulaşmıyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.
İşini hakkı ve emeğiyle yapanlara bulaşmıyoruz deyip kendisinin işini emeğiyle yapmayıp reverserlerin ayağına tadım testi yapan Tibet'e selam olsun.

konuda ki urunun kalitesizligi ve bunu kirip paylasmaya deger gorucek tek bir vasifsiz `reverser` vardi oda bu eleman abim en son bizi forumdan tum hesaplarimizla uzaklastiriyordu,musterilerimize sozde `haksizlik` yaptigimiz icin haddimizi bildiriyordu,urunumu kirarak bizi barindirmiyordu vesaire vesaire loaderimi forumda yorum olarak milletten dilenmesinden sonra atmadilar gibi bir varsayim olmasin diye kendisine forum uzerinden ulasmayi denedim fakat ulasamadim ;) sonrasinda kendisini baz alarak actigim unpack,CrâckMe bir yanit almamakla beraber kendi kisiligini tekrardan belli etmisti zaten kisacasi urun sahibi gibi konuyu acaninda bir farki yok aptalin teki.
kimse senin açtığın Crâck me konusuyla ilgilenmek zorunda değil adam istediğni yapar kırdığı ürün leş ise bu onun suçu değil yapımcısının suçu anlaşılan kuyruk acın var

birde bu imgui loaderi bedavamı dağıtıyorlar herkes bunu kullanmaya başladı ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuyu başka bir forumda tartışılırken gördüm tibetulubey gibi birisinin veletlerle uğraşması cidden acınası bir durum yaşını almış birisi veletlerle uğraşması cok saçma

konuyu başka bir forumda tartışılırken gördüm tibetulubey gibi birisinin veletlerle uğraşması cidden acınası bir durum yaşını almış birisi veletlerle uğraşması cok saçma
Tibet Ulubey dediğin adam veled dediğin adamın loaderini kıramıyor ama, neyse.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt