- İletişim
konuyu başka bir forumda tartışılırken gördüm tibetulubey gibi birisinin veletlerle uğraşması cidden acınası bir durum yaşını almış birisi veletlerle uğraşması cok saçma
konuyu başka bir forumda tartışılırken gördüm tibetulubey gibi birisinin veletlerle uğraşması cidden acınası bir durum yaşını almış birisi veletlerle uğraşması cok saçma
tabi ki kimsenin boyle bir zorunlulugu yok tekrar okursan zaten kendisinin istedigini verdim fakat geri donus yoktu her zaman oldugu gibi puf oldu,ne kuyruk acim olabilir ki konuda ki kisi,acan kisi salak.Kirabildigi zaten `les` urunler bunun disinda bir vasfi olmadi sanirim bugune kadar.kimse senin açtığın Crâck me konusuyla ilgilenmek zorunda değil adam istediğni yapar kırdığı ürün leş ise bu onun suçu değil yapımcısının suçu anlaşılan kuyruk acın var
Hala anlamıyorsun kırdığı ürün leş ise bu onun seçimi ama ürün leş ise bu yapımcısının suçu örnek olaraktabi ki kimsenin boyle bir zorunlulugu yok tekrar okursan zaten kendisinin istedigini verdim fakat geri donus yoktu her zaman oldugu gibi puf oldu,ne kuyruk acim olabilir ki konuda ki kisi,acan kisi salak.Kirabildigi zaten `les` urunler bunun disinda bir vasfi olmadi sanirim bugune kadar.
bütün dosyaları atmış adam daha ne istiyorsun?ortada Crâck yada başka birşey göremiyoruz bumuydu @TibetUlubey dediğiniz kişi :d
Crâck değil zaten sadece dosyalar. Crâck atilmasi güç bir loader sistemi varortada Crâck yada başka birşey göremiyoruz bumuydu @TibetUlubey dediğiniz kişi :d
bütün dediğin dosyalar PUB kanka aqHala anlamıyorsun kırdığı ürün leş ise bu onun seçimi ama ürün leş ise bu yapımcısının suçu örnek olarak
örnek
hile en büyük hile 15k+ müşterisi var ama leş eğer bu kadar vasıflı iseniz siz Crâck konusu açın biz beğenelim
bütün dosyaları atmış adam daha ne istiyorsun?
hepsi zaaten free şeyler free şeyleri loader yapan satan kişilerin loaderlerine işlem yapmak kadar acınası bir durum yok @Gamebreaker bu adamın ürününe baksın o zaman saygı duyarızHala anlamıyorsun kırdığı ürün leş ise bu onun seçimi ama ürün leş ise bu yapımcısının suçu örnek olarak
https://cheatglobal.com/konu/updated-12-11-celex-roblox-external-Crâcked-by-imbetter-pityud.63370/
hile en büyük hile 15k+ müşterisi var ama leş eğer bu kadar vasıflı iseniz siz Crâck konusu açın biz beğenelim
bütün dosyaları atmış adam daha ne istiyorsun?
Videoyu izlesenize oglum adam kırmıs ya patchlemeye ugrasmadıgı icin dosyaları cekmıs atmıs neyini anlamıyorsunuzCrâck değil zaten sadece dosyalar. Crâck atilmasi güç bir loader sistemi var
Kanka cahilsen tek bir mesaj daha atma, bende de Ghosty'nin efileri var, Ghosty'i kırdım mı şimdi efi dosyalarını çekmek ne kadar basit farkında mısın?bütün dosyaları atmış adam daha ne istiyorsun?