Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hmmm forum C++ ile yardımlaşma forumu, obez sen gibi gptye gidip yalvarmadım, C++ bilen varsa sorunu çözmek için yardım aradım.
hmm?

ImGui::BeginChild("Actions", DynImVec2(257, 116), ImGuiChildFlags_Border, ImGuiWindowFlags_NoScrollbar);
{
ImGui::Text("Actions");
ImGui::Separator();

ImVec4 newColor = ImVec4(1.0f, 0.0f, 0.0f, 1.0f); // Kırmızı renk
ImGui::pushStyleColor(ImGuiCol_Button, newColor);

// Eğer tıklandıysa true döner.
if (ImGui::SpoofButton("Run", current_game != 0)) {
std::cout << "Run button clicked!" << std::endl;
}

ImGui::popStyleColor();
}
ImGui::EndChild();

daha düzgün konuşamayan adam hem bu kadar düzgün ingilizce yazı yazacak üstüne noktalama işaretlerine kadar dikkat edip // bırakacak

güldürüyorsun beni hesabını sil artık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hmm?

ImGui::BeginChild("Actions", DynImVec2(257, 116), ImGuiChildFlags_Border, ImGuiWindowFlags_NoScrollbar);
{
ImGui::Text("Actions");
ImGui::Separator();

ImVec4 newColor = ImVec4(1.0f, 0.0f, 0.0f, 1.0f); // Kırmızı renk
ImGui::pushStyleColor(ImGuiCol_Button, newColor);

// Eğer tıklandıysa true döner.
if (ImGui::SpoofButton("Run", current_game != 0)) {
std::cout << "Run button clicked!" << std::endl;
}

ImGui::popStyleColor();
}
ImGui::EndChild();

daha düzgün konuşamayan adam hem bu kadar düzgün ingilizce yazı yazacak üstüne noktalama işaretlerine kadar dikkat edip // bırakacak

güldürüyorsun beni hesabını sil artık
I can speak English fluently as you can understand from the chat that I've done with @ivanpermyakov at the 2A.M of the night. And nothing changes if my ImGui is a ready source, that doesn't mean that it is paste, I just bought it and I got a bit errors while trying to add my functions to button properly. I can't see any problems at there, can you? Of course I'm not going to delete my account because of a little efi leak topic in somewhere like 'CheatGlobal' l.o.l.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt