Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

@sifonburak50'ye katılıyorum. @OrionSoftware bu crackden ders çıkarmalı ve yazılımını geliştirmeli. Crâck yedim diye ne satışı bırakmaya nede piyasadan çekilmeye gerek var, sadece tekrar Crâck yememek için çabalaması gerek. Denildiği gibi kodlar UC ye aitse ve ChatGPT kullanıldıysa da Orion ayıp etmiştir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image-6.png

-
Status: Working (12.12.2024)
-

Tüm dosyaları yedim

# Açıklama #

Ana loader'ı patchlemekle uğraşmadım. Çünkü ana loader'ın 3 görevi var:
1- adresinden ZIP indir. (Spoof dosyalarını indiriyor)
2- ZIP'i ayıkla ve start.bat dosyasını çalıştır. (Spoof işlemini yapıyor)
3- İşlemler bittiğinde del.bat dosyasını çalıştır. (İşlemler bittikten sonra dosyaları siliyor xD)

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/orionware-gueveni-li-r-hi-le-deneyi-mi-valorant-permanent-hwid-spoofer-tuerkiyenin-en-ucuzu.63044/ @OrionSoftware

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 & 11 Bütün Sürümler

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. Spoof.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Sanırım)

# Not #
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, tüm dosyalar UC'den toparlanmış ve ChatGPT yardımıyla birleştirilmiş. Çalışacağına pek olanak vermiyorum.

# İndir #

# VT #
Her şey açık kaynak olduğu için VT eklemeye gerek duymadım

Chatgpt kullanılmadı, Windows 11'de çalışmıyor. Paylaştığımız şey sadece dosyalar

klasik şeyierin bir araya getirilmesi sonucu oluşan bir çalışma olmus free halka açık yerlerde bulunabilir ürünlere lisans bağlanmış

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sen kimsin kaybol bro.

Chatte kimse seni umursamıyor be kay, hala primdesin. Abi lutfen key ac abi fskecrsck yapalim abi bende gideyim color key satin alayim crackedbykay yapam aynen ayneeen PUHAHAHAHSHSBD
gozumun onunde kırılan cin authunu gordukten sonra fakecrack atacak birisi oldugunu dusunmuyorum.

Kurduğu cümlelerden ve konuştuğu kelimelerden anlaşılıyor ki arkadaşın çocuk. Kendine yediremediği haklı tabii, her yerde övdüğün ürünün Crâck yiyince ağlayıp geliyorsun buralara. Ben olsam tebrik eder, yoluma bakardım. Ellerine sağlık hocam @TibetUlubey

çöp bir çalışma için çöp bir uğraş olmuş iyi akşamlar

Kurduğu cümlelerden ve konuştuğu kelimelerden anlaşılıyor ki arkadaşın çocuk. Kendine yediremediği haklı tabii, her yerde övdüğün ürünün Crâck yiyince ağlayıp geliyorsun buralara. Ben olsam tebrik eder, yoluma bakardım. Ellerine sağlık hocam @TibetUlubey
Hiçbir şey kırılmadı, yalama.

Hiçbir şey kırılmadı, yalama.
İşim gücüm yok, tanımadığım adamı yalayacağım. Konuştukça batıyorsun, be 15 yaşındaki çocuk. Birkaç gün yazma, unutulur gider. Crâck yediğin merak etme.

İnanın işini hakkıyla ve emeğiyle yapan hiç kimseye bulaşmıyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt