Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Forum için güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık. Not olarak birşeyler eklemişsiniz programın tamamen uc ve gptden yapıldığını iddia etmişsiniz. Bunu kanıtlar niteliğinde bir videoda eklerseniz hepimiz için iyi olur. Crâck yiyen arkadaş ise kendisi bu konudan ders çıkarmalı ve daha iyi şekilde yoluna devam etmelidir ona da başarılar diliyorum. Konuya gelip zorbalayıcı cümle kuran zigotlar olduğu yerde sayabilir. Herkese iyi forumlar.
CheatGlobal'in seviyesinin üstünde bir yorum. ChatGPT kullanılmadı, UC konusunda bir bilgim yok. Efiler @Riap 'a aittir.

image-6.png

-
Status: Working (12.12.2024)
-

Tüm dosyaları yedim

# Açıklama #

Ana loader'ı patchlemekle uğraşmadım. Çünkü ana loader'ın 3 görevi var:
1- adresinden ZIP indir. (Spoof dosyalarını indiriyor)
2- ZIP'i ayıkla ve start.bat dosyasını çalıştır. (Spoof işlemini yapıyor)
3- İşlemler bittiğinde del.bat dosyasını çalıştır. (İşlemler bittikten sonra dosyaları siliyor xD)

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/orionware-gueveni-li-r-hi-le-deneyi-mi-valorant-permanent-hwid-spoofer-tuerkiyenin-en-ucuzu.63044/ @OrionSoftware

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 & 11 Bütün Sürümler

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. Spoof.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Sanırım)

# Not #
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, tüm dosyalar UC'den toparlanmış ve ChatGPT yardımıyla birleştirilmiş. Çalışacağına pek olanak vermiyorum.

# İndir #

# VT #
Her şey açık kaynak olduğu için VT eklemeye gerek duymadım

bypass nerde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben senle değil konu sahibi ile muhattap oluyorum.
Neden bu kadar agresif olduğunu anlamamakla beraber uc demesinin sebebinin klasik efi dosyalarından ibaret olmasından dolayı olduğunu ve gpt demesinin sebebinin de yorum satırlarından dolayı olduğunu düşünüyorum

@OrionSoftware Geçmiş olsun bu arada hocam neden sadece sizin hileler crackleniyor anlamıyorum ama olsun hayatta yüzünüzdeki mutluluğu eksik etmeyin :mum: @TibetUlubey Aramıza dönmen tekrardan mutlu etti en son Crâcked konunu 2023 de görmüştüm o zamanlar yeşil firmayı cracklemiştin Cwubs ile seni tekrar görmek mutlu etti beni

Neden bu kadar agresif olduğunu anlamamakla beraber uc demesinin sebebinin klasik efi dosyalarından ibaret olmasından dolayı olduğunu ve gpt demesinin sebebinin de yorum satırlarından dolayı olduğunu düşünüyorum
/Not, kodumun hiçbir yerinde yorum satırıda mevcut değil, tahminen riapın efilerindeki kod satırlarından arkadaş öyle düşünmüş, zsten GPT ile bir araya getirilmiş diyor.

@OrionSoftware Geçmiş olsun bu arada hocam neden sadece sizin hileler crackleniyor anlamıyorum ama olsun hayatta yüzünüzdeki mutluluğu eksik etmeyin :mum: @TibetUlubey Aramıza dönmen tekrardan mutlu etti en son Crâcked konunu 2023 de görmüştüm o zamanlar yeşil firmayı cracklemiştin Cwubs ile seni tekrar görmek mutlu etti beni
Sebebi Tibet'in bir ucube olması. Güzel dileğiniz için teşekkürler, fakat ortada bir Crâck olmadığı için içim oldukça rahat.

/Not, kodumun hiçbir yerinde yorum satırıda mevcut değil, tahminen riapın efilerindeki kod satırlarından arkadaş öyle düşünmüş, zsten GPT ile bir araya getirilmiş diyor.
Riapın kurucularından biri de benim zaten riapın hiçbir satırında yorum satırı geçmiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt