Valorant NinjaWare Login Geçilmiştir | TibetUlubey Cwubs Jhonedev (Yarı Kalan Devamı) Tospiyer ve diğeri

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@0x58B clean kodu Paylaşmasa hala kimsenin unpack olan dosyayı anlayabileceğini sanmıyorum ümidimi yitirmiştim açıkçası teşekkürler 0x58 bakalım toybox ne diyicek

image.png

yüz yılda bir el atalım dedik, elimizde patlıyor ne değişik bir iş anlamadım gitti arkadaş.
themida ile tekrar packlenmesinden başka bir değişiklik yok. Login'i de geçmiştim clean dosyada zaten.
Mesele kendi reklamımı yapıp yapmamam falan değil, sadece rastgele birisinin paylaştığım dosyayı tekrar packleyip paylaşabilmesi, benim clean etmem zamanımı alsa da bu arkadaşın bu konuyu açması 5 dakikasını alabiliyor. Ne garip bir community anlamadım ki.
biz seni biliyoruz reis sen takma

Allah size akıl fikir versin çalıştığını zannedip indirip deneyen arkadaşlara acıyorum. Konuyu açan başkasının üstünden prim kasmaya falanda çalışıyor :D

Allah size akıl fikir versin çalıştığını zannedip indirip deneyen arkadaşlara acıyorum. Konuyu açan başkasının üstünden prim kasmaya falanda çalışıyor :D
Şuan konu da deneyen @user1337147 var onda da çalışmıyor başka deneyip çalıştıran var mı yok mu belli değil bende anlamadım login kısmını geçince mevzu bitiyor mu? :D

çalışmıyo la yeşil ekranda kalıyor kodlarla o kadar çok oynadınız ki anasını s**tiniz hilenin :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt