yüz yılda bir el atalım dedik, elimizde patlıyor ne değişik bir iş anlamadım gitti arkadaş.
themida ile tekrar packlenmesinden başka bir değişiklik yok. Login'i de geçmiştim clean dosyada zaten.
Mesele kendi reklamımı yapıp yapmamam falan değil, sadece rastgele birisinin paylaştığım dosyayı tekrar packleyip paylaşabilmesi, benim clean etmem zamanımı alsa da bu arkadaşın bu konuyu açması 5 dakikasını alabiliyor. Ne garip bir community anlamadım ki.
Bu iyiydiiiiiArkadaşlar sakin ban yemeyin diye menuyu sildik aslında elinizle oynarsanız daha iyi oynarsınız hile psikolojik iyi kullanımlar
Zaten hiç çalışmadı bide çalışıyor tagı vermisler sıfırdan hile yapsalar daha kolay aqçalışmıyo la yeşil ekranda kalıyor kodlarla o kadar çok oynadınız ki anasını s**tiniz hilenin :d
Arkadaşlar sakin ban yemeyin diye menuyu sildik aslında elinizle oynarsanız daha iyi oynarsınız hile psikolojik iyi kullanımlar
Evet zevkine uğraşıyoz sizle avellerZaten hiç çalışmadı bide çalışıyor tagı vermisler sıfırdan hile yapsalar daha kolay aq
Arkadaşlar sakin ban yemeyin diye menuyu sildik aslında elinizle oynarsanız daha iyi oynarsınız hile psikolojik iyi kullanımlar