Valorant NinjaWare Login Geçilmiştir | TibetUlubey Cwubs Jhonedev (Yarı Kalan Devamı) Tospiyer ve diğeri

442i41t.jpeg

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

yüz yılda bir el atalım dedik, elimizde patlıyor ne değişik bir iş anlamadım gitti arkadaş.
themida ile tekrar packlenmesinden başka bir değişiklik yok. Login'i de geçmiştim clean dosyada zaten.
Mesele kendi reklamımı yapıp yapmamam falan değil, sadece rastgele birisinin paylaştığım dosyayı tekrar packleyip paylaşabilmesi, benim clean etmem zamanımı alsa da bu arkadaşın bu konuyu açması 5 dakikasını alabiliyor. Ne garip bir community anlamadım ki.

daha indirmeden anlamıştım çünkü vt full trojan ve malware gösteriyodu . tibetin ve senin paylasımın böyle değildi . ahahahah :iliked:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar sakin ban yemeyin diye menuyu sildik aslında elinizle oynarsanız daha iyi oynarsınız hile psikolojik iyi kullanımlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt