Valorant NinjaWare Login Geçilmiştir | TibetUlubey Cwubs Jhonedev (Yarı Kalan Devamı) Tospiyer ve diğeri

90ypcjj.gif

ürün güncelenmiştir yeşil ekran hatası çözdüm :) 30mb daha düşük ve daha hızlı sürüm benden indirebilrsnz şimdi konuşun durun @TOYSPEEK

@0x58B benden daha hızlı cıktı o arkdaşta gecmiştir benim sürümüm daha az bayt ve daha hızlıdır 2 side sorunsuz çalışmaktadır

ürün güncelenmiştir yeşil ekran hatası çözdüm :) 30mb daha düşük ve daha hızlı sürüm benden indirebilrsnz şimdi konuşun durun @TOYSPEEK

@0x58B benden daha hızlı cıktı o arkdaşta gecmiştir benim sürümüm daha az bayt ve daha hızlıdır 2 side sorunsuz çalışmaktadır

Kanka benim sürümüm daha az bayt ve hızlıdır ne bilgisayar mı satıyorsunuz amk :SADDSg.qwd.qw Elinize sağlık ikinizin de Kral adam 0x @0x58B , @jhonedev

@R1NGZ3R0 Konuş Hadi Aslanım :D Pirim miş seni kaç kişi tanıyor beni kaç kişi tanıyor ben kendi ürünümü kırana 500 tlden tut 3bintl ödül veriyorum birde utanmadan bana yanıt veriyor seni @Cwubs @TibetUlubey bırakıyorum ki zaten onlarda hakını fazlasıyla verdi :businessman:

Olm tibetin korkusundan luksartwin falan satış konusunu kapatıp kaçmıs KÜKREDİM AMG As:dSAQWDKSAQWE:sadQWE:SADHQWD:

Hocam Elinize Sağlık Fenasınızz Ya Krall Adamlarsınızz <33

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt