@TOYSPEEK Kendisine Sorsanız Daha İyi Olurbunu arduinosuz çalıştırmanın yolu yokmu ya
@TOYSPEEK Kendisine Sorsanız Daha İyi Olurbunu arduinosuz çalıştırmanın yolu yokmu ya
cansın kardeşimAdamın program * oldu ya la
önceden farklımıydıAdamın program * oldu ya la
normalde böyle birşey yapmayacaktım ancak SuskunUd Hakında Aza Alınmayacak Şeyler Dedini Duydum SuskunUd Kırmızı Çizgidir XD 2 Senedir Login Gecilmemiş Ban Atılmayan Ürün Cg Üyelerine @Cwubs @TibetUlubey @jhonedev Sayesinde Ücretsiz Kulanıcaksnz Artık 2 bin Tl Mi Neymiş YılıkEski dolayıcılardan reyis ya xd
Ürün O Kadar Kötü Kİ Her Pcde Çalışıyor mu Bilmiyorum Kendisi Kurulum Videosu Var arudiono Bağlaman Lazım Çalışması İçin com port yerinde arduino takacaksn farklı bi sorun varsa @TOYSPEEK kardeşim sana yardımcı olucaktır dcsi var xdhocam login geçilmişte hala açılmıyor program, ne biçim programmış bu aq adam akıllı Crâck gelemedi
bağladım gelmiyor yeşil ekranda takılıyorÜrün O Kadar Kötü Kİ Her Pcde Çalışıyor mu Bilmiyorum Kendisi Kurulum Videosu Var arudiono Bağlaman Lazım Çalışması İçin
Evet Arkdaşlar Bildiniz üzere Paylaşıldı Ancak Login Yeri Geçilmemişti Tarafımdan 2 3 hamle atılıp login yeride gecilmiştir Sizlere Kanıtla Video İle De Gösteriyorum
log Yere Random Yazsanızda Geçer (Dolayan Adam Şart Deil) + Olarak 30mb Düşürülmüştür Daha Hızlı Ve Stabil Çalışıyor
Cwubs Degerli Kardeşimin Unpack ve Ulibey ---- Repack jhonedev(SuskunUd-ahmetayhanx1) Benim Olan 2 Ayrı exe de Gösterdim Gibi Benim Olan Çalışmaya Kulanılmaya Hazır (Tespit Edildimi Bilinmiyor)
(Dosya Linki)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
V.T
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konu Yeri
https://cheatglobal.com/konu/valora...-triggerbot-tibetulubey-cwubs-presents.38678/
Emeği Geçenler
@Cwubs
@TibetUlubey
@jhonedev(SuskunUd & ahmetayhanx1)
Ürün Sahipleri
@TOYSPEEK