TibetUlubey
Diamond Üye
bağladım gelmiyor yeşil ekranda takılıyor
arkdaşın dedi gibi hile ekran gelmesi icin mouse modelin ve port sorun olmaması lazım yoksa bağlantı sağlanmadı icin öyle oluyor ürün tamamen cracklenmiştir bundan ötesi tek kelime edilemez @Cwubs @TibetUlubeydoğru com portunu seçtiğine emin ol . birde mouse marka modelin ne . razer ve steelseries için programı açmadan 1-2 ayar gerekiyor
çalışıyor ama çok garip sallanıyor reis sanki deprem oluyor
yok sarıyoaga sen her konu da aynı espriyi yapmaktan sıkılmadın mı hahahadahsjdaskdhasjdasjd
illa ardunio resminimi yollayım taktım portu seçtim işte çalışsa çalışırdı demiarkdaşın dedi gibi hile ekran gelmesi icin mouse modelin ve port sorun olmaması lazım yoksa bağlantı sağlanmadı icin öyle oluyor ürün tamamen cracklenmiştir bundan ötesi tek kelime edilemez @Cwubs @TibetUlubey
bloody a9 galiba hilenin içinde var mouse resimde gördümdoğru com portunu seçtiğine emin ol . birde mouse marka modelin ne . razer ve steelseries için programı açmadan 1-2 ayar gerekiyor
yok o bu deil seninki hic denemedim eğer sende geçmişsen kusura bakma bilmiyordum themida bayt düşürmek ve bi kaç ayar icin ekledim seninde eline sağlık konuda adını geciriyorum şimdi baktım sende geçmişsinhocam clean ettiğim dosyanın üstüne tekrar themida basıp servis etmişsin, login'i zaten konudaki dosyada geçmiştim
canım benim, o dosya bu dosya değilse niye dumplanmış assembly'deki bilgiler benim değiştirdiğim gibi duruyor?yok o bu deil seninki hic denemedim eğer sende geçmişsen kusura bakma bilmiyordum themida bayt düşürmek ve bi kaç ayar icin ekledim seninde eline sağlık konuda adını geciriyorum şimdi baktım sende geçmişsin