Valorant HWID banımı kaldırdım Nasıl mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20

anakartım eski pc parçalarım yüksek kaliteli.
anakartımın bios update sürümü 2014 yılında güncellenmiş en son. Sence bios update yapsam zararlı olmaz mı ?
kanka ben öyle yapmıştım zzararı olcagını sanmıyorum bıos updata şart formatta daha sonra anakrt seri numarası değiştiririyosun ben öyle çözdüm

beyler benim de merak ettiğim bir durum var. Martın başında ban yedim ve laptop kullandığım için hiçbir serialnumber değiştirme olayı yemedi benim malda. Ancak son durumu merak edip bugün Valorantı tekrar pcye yükledim. Yeni hesap açarak giriş yaptım ve van 51 hatası aldım. Çıkıp tekrar girdiğimde vpn ile giriş yaptım ve oyuna girebildiğimi farkettim. Bir el attıktan sonra oyundan çıkıp tekrar girmek denemek istedim ve girdiğim gibi kalıcı uzaklaştırma falan filan yazısını gördüm. Muhtemelen o arada cihazın bilgilerini database den kontrol etti ve banladı beni tekrar ama merak ettiğim olay banımın açılma süresi uzadı mı? Martta yediğim ban için Ticket atıp durumu sorduğumda banın haziran başında kalkacağını söylemişlerdi. Umarım ban sürem uzamamış ve permanent ban yememişimdir :/ tüm arkadaşlarım oyuna giriyor ben giremiyorum dışlanıyorum felaket :D

beyler benim de merak ettiğim bir durum var. Martın başında ban yedim ve laptop kullandığım için hiçbir serialnumber değiştirme olayı yemedi benim malda. Ancak son durumu merak edip bugün Valorantı tekrar pcye yükledim. Yeni hesap açarak giriş yaptım ve van 51 hatası aldım. Çıkıp tekrar girdiğimde vpn ile giriş yaptım ve oyuna girebildiğimi farkettim. Bir el attıktan sonra oyundan çıkıp tekrar girmek denemek istedim ve girdiğim gibi kalıcı uzaklaştırma falan filan yazısını gördüm. Muhtemelen o arada cihazın bilgilerini database den kontrol etti ve banladı beni tekrar ama merak ettiğim olay banımın açılma süresi uzadı mı? Martta yediğim ban için Ticket atıp durumu sorduğumda banın haziran başında kalkacağını söylemişlerdi. Umarım ban sürem uzamamış ve permanent ban yememişimdir :/ tüm arkadaşlarım oyuna giriyor ben giremiyorum dışlanıyorum felaket :D
Hayır ban süresi uzaması diye bir şey yok kim nerden neye dayanarak söylüyor bilmiyorum fakat ben bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum ban süresi uzamıyor bazen valorant destek farklı tarihler veriyor fakat sana ilk verilen tarihte kalkıyor banın

Hayır ban süresi uzaması diye bir şey yok kim nerden neye dayanarak söylüyor bilmiyorum fakat ben bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum ban süresi uzamıyor bazen valorant destek farklı tarihler veriyor fakat sana ilk verilen tarihte kalkıyor banın
Hocam yanıt için teşekkürler ancak denemediğim yol yöntem kalmadı valla banı kaldırmak için. Hayatımda ilk kez bir oyun adına 'daha da hile yapmam' diyorum. Şu banın kalkma tarihi yaklaşsın pcyi tertemiz edip oyunu indireceğim :D

Son düzenleme:
Asus A320M-k anakartım var çalışıyor mu? Yiğitlikte kalıcı olarak yasaklandım.

O zaman yorumumu düzenliyorum şimdi. Kendi deneyimimi de aktaracağım, bana destek 2 farklı tarih verdi. 6 haziran ve 22 haziran. O halde 6 haziranda kalkıyor. Bilgi için teşekkürler.

biri diyor calısıyor biri diyor calısmıyor anlamadım. deniyecem fakat hwid ban suresi sıfırlanır mı? benim banımın kalkmasına 2 ay kaldı sıfırlanır mı bu?
Dostum yanlış bilgi verdim kusura bakma. Geçici bir süre sonra tekrar ban yesen de ilk tarihte her zaman banın açılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt