ramons
Silver Üye
Dostum aku#1025 ekleyebilir misin spooflanıp spooflanamadığına bakmanı istiyorum eğer olabilirse bağış da atacağım papara veya ininalin varsaasuslarda amidedos işe yaramıyor
Dostum aku#1025 ekleyebilir misin spooflanıp spooflanamadığına bakmanı istiyorum eğer olabilirse bağış da atacağım papara veya ininalin varsaasuslarda amidedos işe yaramıyor
normalde format şart monster laptoplar insyde bios kullanıyo kanka onlar için hala çözüm yöntemi yok
Discorddan ulaşın hocam bana bi bakalımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu şekilde?
Bazı asus modellerinde işe yarıyor diye biliyorum konu altında çalışan arkadaşlarda var.asuslarda amidedos işe yaramıyor
Afuwin kullanın hocamasuslarda amidedos işe yaramıyor
Asusun tüm model anakartlarında method geçerli. Asus anakartı olan varsa banı kesin kalkar ancak format ve bios güncelleme işlemleri gerekli.Bazı asus modellerinde işe yarıyor diye biliyorum konu altında çalışan arkadaşlarda var.
4 mayısta banım kalktı dediler ama banım hala kalkmadı ?Hayır ban süresi uzaması diye bir şey yok kim nerden neye dayanarak söylüyor bilmiyorum fakat ben bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum ban süresi uzamıyor bazen valorant destek farklı tarihler veriyor fakat sana ilk verilen tarihte kalkıyor banın
Spoofer kullanın hocam riot games çok özensiz4 mayısta banım kalktı dediler ama banım hala kalkmadı ?
Öncelikle valorant hwid banı windows sürümünüze ve anakartınızın 2 adet seri numarasına atılıyor kesinlikle bir format şart
Formattan sonra seri numaraları değiştirme işlemi kesinlikle bir spoofer aracılığıyla gizlenemez ya da değiştirlemez bunun için bios güncelleme programlarını kullanmanız gerekmektedir
Yukarıdaki kırmızı çizgi ile işaretlediğim numaralar hwid banının atıldığı numaralardır
.
Bu numaraları almak için ise AMI destekli bir biosunuzun olması gerekmekte bunu biosa girerek en tepede ne yazdığını görerek öğrenebilirsiniz. Insyde bioslar içinde yöntem var ancak yabancı forumlarda yabancı olarak anlatılmış dileyene link atarım. Buradan biosun kodlarını aldıktan sonra hxd programı ile kodları değiştirip afuwinx64 ile flashlamak kalıyor eğer talep gelirse yarın bu konuyu anlatan detaylıca bir video yüklerim.