Valorant HWID banımı kaldırdım Nasıl mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya olm he he. İnanmayın kimseye arkadaşlar. d0landırıcı kaynıyo forum :D
ya olm he he mi ? inanıp inanmak sana kalmış inanmıyorsan başkalarını yalanlama gayet de discordtan ulaştım kendisine verdim paramı iban üzerinden ve yaptırdım kendisine ben referans olarak kendimi sunuyorum zaten benden önce alanlar da var. Forumlar d0landırıcı kaynıyor fakat cheatglobal dolandırıcıları bulundurmuyor iyi günler :)

ya olm he he mi ? inanıp inanmak sana kalmış inanmıyorsan başkalarını yalanlama gayet de discordtan ulaştım kendisine verdim paramı iban üzerinden ve yaptırdım kendisine ben referans olarak kendimi sunuyorum zaten benden önce alanlar da var. Forumlar d0landırıcı kaynıyor fakat cheatglobal dolandırıcıları bulundurmuyor iyi günler :)
düzeltiyorum donate* olarak ilettim

Hiç boş yere spooferlara para vermeyin arkadaşlar piyasadaki çoğu spoofer biosa müdahele edemez. Spooferlara para vermek yerine bana küçük miktarda bağış yapsanız bile size her türlü desteği sağlarım banınızı kaldırana kadar yöntemi 4-5 gündür deliler gibi yabancı forumlarda araştırdım seri numaralarım değişmedi oyuna girdim antrenmandan 10 dakika sonra hesaplarım ban yiyordu ancak gösterdiğim 2 seri numarasını değiştirmeyi başardım discord: eyüp#2280 ulaşmak isteyen ulaşabilir her türlü desteği sağlarım

BANIN SADECE BELİRTTİĞİM SERİ NUMARALARA ATILDIĞINI TESPİT ETTİM BİLGİSAYARA FORMAT ATMAYA GEREK KALMADAN VAN152 HATA KODU NUMARALARI DEĞİŞTİRİNCE OTOMATİK OLARAK KALKIYOR

REİS discordun yanlış diyor bana bir ulaşırsan bi denesek seninle
DC:Altunsoy#0672

Herkesin kandili Mübarek olsun. Eğer Anakartında böyle problemleri olan varsa ulaşsın Eyüp kardeşime.( ASUS anakartı kullananlar.) Allah razı olsun kardeşim halletti. eyüp#2280 discord için ulaşabilirsiniz. Çok yardımcı oldu direk dönüyor kardeşim benim. Ufak bir ücret yardım için vermiş bulunduk. (O kadarda olsun artık) Uğraşıyor o kadar eğer başka biri yapabiliyorsa yapsın ancak yapabileceklerini sanmıyorum. Günlerdir uğraşıyorum yapamamıştım. ) Kardeşim Halletti sağolsun.

Son düzenleme:
Herkesin kandili Mübarek olsun. Eğer Anakartında böyle problemleri olan varsa ulaşsın Eyüp kardeşime.( ASUS anakartı kullananlar.) Allah razı olsun kardeşim halletti. eyüp#2280 discord için ulaşabilirsiniz. Çok yardımcı oldu direk dönüyor kardeşim benim. Ufak bir ücret yardım için vermiş bulunduk. (O kadarda olsun artık) Uğraşıyor o kadar eğer başka biri yapabiliyorsa yapsın ancak yapabileceklerini sanmıyorum. Günlerdir uğraşıyorum yapamamıştım. ) Kardeşim Halletti sağolsun.
rica ederim dostum iyi oyunlar

canı sıkılan zaten foruma sallıyor awq :)

works? I need help to remove a ban. I don't understand how to do it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt