o farklı yöntemi göstereceğin bir konu var mı?AIDA64 programıyla modelini vs her şeyini öğrenebilirsin
Gigabytlerde bu yöntem işe yaramaz farklı bir yöntemle oluyor
o farklı yöntemi göstereceğin bir konu var mı?AIDA64 programıyla modelini vs her şeyini öğrenebilirsin
Gigabytlerde bu yöntem işe yaramaz farklı bir yöntemle oluyor
biri diyor calısıyor biri diyor calısmıyor anlamadım. deniyecem fakat hwid ban suresi sıfırlanır mı? benim banımın kalkmasına 2 ay kaldı sıfırlanır mı bu?Deneyebilirsin ancak anakart seri numarası değişmediği için artık çalışmıyor diye biliyorum.
Dostum denemekte tabi fayda var. Ban süren eğer hesap açıp anında banlanırsan sıfırlanmaz ama eğer banın geçici bir süre kalktıysa ve sonra ban yediysen sıfırlanır süren.(geçici süre derken 10-15 gün gibi)biri diyor calısıyor biri diyor calısmıyor anlamadım. deniyecem fakat hwid ban suresi sıfırlanır mı? benim banımın kalkmasına 2 ay kaldı sıfırlanır mı bu?
10-15 gün sonra oynadıktan sonra ban yeme ihtimali varmı. Yani hile vs kullanmadığın süreceDostum denemekte tabi fayda var. Ban süren eğer hesap açıp anında banlanırsan sıfırlanmaz ama eğer banın geçici bir süre kalktıysa ve sonra ban yediysen sıfırlanır süren.(geçici süre derken 10-15 gün gibi)
Örnek veriyorum kendim yaşamıştım. 6 mart cihaz banı yedim ama hesap açabiliyordum hesabımla oynadım ama 22 mart tekrar ban yedim. Yakında açılma tarihi gelecek deneyimlerimi aktaracağım.(ilk tarihte mi, ikinci tarihte mi açıldığını yazacağım) Tekrar ban konusunda ise hile açmazsanız tekrardan banlanmazsınız.10-15 gün sonra oynadıktan sonra ban yeme ihtimali varmı. Yani hile vs kullanmadığın sürece
şu cmd den yapılan AMIDEWIN yazılımı aracığıyla hwid değiştiriyorsun ya.Örnek veriyorum kendim yaşamıştım. 6 mart cihaz banı yedim ama hesap açabiliyordum hesabımla oynadım ama 22 mart tekrar ban yedim. Yakında açılma tarihi gelecek deneyimlerimi aktaracağım.(ilk tarihte mi, ikinci tarihte mi açıldığını yazacağım) Tekrar ban konusunda ise hile açmazsanız tekrardan banlanmazsınız.
Önce format atıp bios update falan yaptınmışu cmd den yapılan AMIDEWIN yazılımı aracığıyla hwid değiştiriyorsun ya.
evet ban'ı kaldırdı poligon falan yaptım bir maç attım sonra ban yedim tekrar kalıcı çözüm yok mu?
ben amıdewinle kaldırdımda şuan oynayabiliyorum hile kullanmassam ban yermi acabaÖrnek veriyorum kendim yaşamıştım. 6 mart cihaz banı yedim ama hesap açabiliyordum hesabımla oynadım ama 22 mart tekrar ban yedim. Yakında açılma tarihi gelecek deneyimlerimi aktaracağım.(ilk tarihte mi, ikinci tarihte mi açıldığını yazacağım) Tekrar ban konusunda ise hile açmazsanız tekrardan banlanmazsınız.
Bilgisayarınızda hile yoksa ve başarılı bir şekilde cihaz banınız kalktıysa tekrardan yemezsiniz.ben amıdewinle kaldırdımda şuan oynayabiliyorum hile kullanmassam ban yermi acaba
anakartım eski pc parçalarım yüksek kaliteli.Önce format atıp bios update falan yaptınmı