Valorant HWID banımı kaldırdım Nasıl mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yöntem sayesinde hw ban kaldırdım. kesinlikle çalışıyor valorant hileye karşı muhtemelen ekran kartlarına da bir ayar çekmeye başlar yakında.

Yapan arkadaslar yardimci olabilir mi

Arkadaşa teşekkür ederim dün gece benimle çok güzel ilgilendi. İşlemleri TeamWiever üzerinden yaptı ve şu an sorunsuz şekilde oyunu oynuyorum. Herhangi bir hile kullanmadıktan sonra ban yiyeceğimi düşünmüyorum.

ASUS Anakart kullanıyorum ve sorunsuz şekilde oynuyorum.

Arkadaşa teşekkür ederim dün gece benimle çok güzel ilgilendi. İşlemleri TeamWiever üzerinden yaptı ve şu an sorunsuz şekilde oyunu oynuyorum. Herhangi bir hile kullanmadıktan sonra ban yiyeceğimi düşünmüyorum.

ASUS Anakart kullanıyorum ve sorunsuz şekilde oynuyorum.
kanka nasıl hallettiniz banda yardımcı olma şansın varmı

Öncelikle valorant hwid banı windows sürümünüze ve anakartınızın 2 adet seri numarasına atılıyor kesinlikle bir format şart
Formattan sonra seri numaraları değiştirme işlemi kesinlikle bir spoofer aracılığıyla gizlenemez ya da değiştirlemez bunun için bios güncelleme programlarını kullanmanız gerekmektedir

ArV2c6.png

Yukarıdaki kırmızı çizgi ile işaretlediğim numaralar hwid banının atıldığı numaralardır
.

TSqbMF.png

Bu numaraları almak için ise AMI destekli bir biosunuzun olması gerekmekte bunu biosa girerek en tepede ne yazdığını görerek öğrenebilirsiniz. Insyde bioslar içinde yöntem var ancak yabancı forumlarda yabancı olarak anlatılmış dileyene link atarım. Buradan biosun kodlarını aldıktan sonra hxd programı ile kodları değiştirip afuwinx64 ile flashlamak kalıyor eğer talep gelirse yarın bu konuyu anlatan detaylıca bir video yüklerim.
programları nasıl kullanılıcağına dair bir video varmı bide benim biosumda üstte cmos setup utility yazıyor ve sonra gigabyte yazıyor sence olur mu ;?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt