Valorant HWID banımı kaldırdım Nasıl mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum Alllllah razı olsun senden yemin ederim sabahtan beri para dağıtmadığım yer kalmamıştı ama hepsi sahtekar hepsi d0landırıcı kimseye kanmayın abuk sabuk spoofer larada para vermeyin eyüp kardeşi ekleyin dc den eleman oyununu bitirdi arada geldi şakır şakır benim işi de çözdü oynuna devam etti şoklardayım bildğiniz herşeyi unutun bu arkadaş çözmüş olayı.

Tekrar teşekkür ederim sana eyüp kardeş keşke daha erken karşıma çıksaydın.

FDDEdtior üzerinde düzenleme yapmayacaksınız hocam hxd üzerinden yapıcaksınız

dcden eklerseniz yardımcı olabilirim asus anakartların hepsinde %100 ban kalkmakta bir yerde yanlışınız vardır dc: eyüp#2280
knk afuwin yerine rom dosyasını dumplayan başka proğram varmı bildiğin

FDDEdtior üzerinde düzenleme yapmayacaksınız hocam hxd üzerinden yapıcaksınız

dcden eklerseniz yardımcı olabilirim asus anakartların hepsinde %100 ban kalkmakta bir yerde yanlışınız vardır dc: eyüp#2280
dostum ami bios olmayanlar için link isteyin demişsin atarmısın arkadaşımın pcnin banını açmamız gerek veya discord verirmisin

Öncelikle valorant hwid banı windows sürümünüze ve anakartınızın 2 adet seri numarasına atılıyor kesinlikle bir format şart
Formattan sonra seri numaraları değiştirme işlemi kesinlikle bir spoofer aracılığıyla gizlenemez ya da değiştirlemez bunun için bios güncelleme programlarını kullanmanız gerekmektedir

ArV2c6.png

Yukarıdaki kırmızı çizgi ile işaretlediğim numaralar hwid banının atıldığı numaralardır
.

TSqbMF.png

Bu numaraları almak için ise AMI destekli bir biosunuzun olması gerekmekte bunu biosa girerek en tepede ne yazdığını görerek öğrenebilirsiniz. Insyde bioslar içinde yöntem var ancak yabancı forumlarda yabancı olarak anlatılmış dileyene link atarım. Buradan biosun kodlarını aldıktan sonra hxd programı ile kodları değiştirip afuwinx64 ile flashlamak kalıyor eğer talep gelirse yarın bu konuyu anlatan detaylıca bir video yüklerim.
Konu Tutuldu Videolu Anlatımda Paylaşırmısın Lütfen

Öncelikle valorant hwid banı windows sürümünüze ve anakartınızın 2 adet seri numarasına atılıyor kesinlikle bir format şart
Formattan sonra seri numaraları değiştirme işlemi kesinlikle bir spoofer aracılığıyla gizlenemez ya da değiştirlemez bunun için bios güncelleme programlarını kullanmanız gerekmektedir

ArV2c6.png

Yukarıdaki kırmızı çizgi ile işaretlediğim numaralar hwid banının atıldığı numaralardır
.

TSqbMF.png

Bu numaraları almak için ise AMI destekli bir biosunuzun olması gerekmekte bunu biosa girerek en tepede ne yazdığını görerek öğrenebilirsiniz. Insyde bioslar içinde yöntem var ancak yabancı forumlarda yabancı olarak anlatılmış dileyene link atarım. Buradan biosun kodlarını aldıktan sonra hxd programı ile kodları değiştirip afuwinx64 ile flashlamak kalıyor eğer talep gelirse yarın bu konuyu anlatan detaylıca bir video yüklerim.
videolu anlatım gelse güzel sevap kasarsın kardeşim :*

ArV2c6.png

.

TSqbMF.png

dc verırmısın kral

hocam allah senden razı olsun senin sayende hwid banım kalktı arkadaşlar parayla spoofer satan dolandırıcılara inanmayın eyüpü ekleyin şakır şakır 2 dakkada sorunu çözüyor ben bu hwid denen lanetten eyüpün sayesinde kurtuldum.

benzer bir yöntemi ben de kullandım işe yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt