Valorant HWID banımı kaldırdım Nasıl mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 haftalık yöntem çoktan rip oldu çoğu kişinin anakart seri numarası değişmediği için bir şeye yaramıyor

my friend is already did it yiu can check other post

2 haftalık yöntem çoktan rip oldu çoğu kişinin anakart seri numarası değişmediği için bir şeye yaramıyor
Çoğu kişi modlu editlenmiş bios dosyasını flashlayamadığı için olmuyor büyük ihtimal flash için doğru dosyalar gerek ami bios yapısına sahip olan her anakart modeli için ayrı ayrı yöntemler mevcut yabancı forumda konu linkini atabilirim biraz uğraş gerektirdiğinden ve doğru düzgün türkçe anlatımı olmadığından fazla yapan olmadı bu yöntemi maalesef

Öncelikle valorant hwid banı windows sürümünüze ve anakartınızın 2 adet seri numarasına atılıyor kesinlikle bir format şart
Formattan sonra seri numaraları değiştirme işlemi kesinlikle bir spoofer aracılığıyla gizlenemez ya da değiştirlemez bunun için bios güncelleme programlarını kullanmanız gerekmektedir

ArV2c6.png

Yukarıdaki kırmızı çizgi ile işaretlediğim numaralar hwid banının atıldığı numaralardır
.

TSqbMF.png

Bu numaraları almak için ise AMI destekli bir biosunuzun olması gerekmekte bunu biosa girerek en tepede ne yazdığını görerek öğrenebilirsiniz. Insyde bioslar içinde yöntem var ancak yabancı forumlarda yabancı olarak anlatılmış dileyene link atarım. Buradan biosun kodlarını aldıktan sonra hxd programı ile kodları değiştirip afuwinx64 ile flashlamak kalıyor eğer talep gelirse yarın bu konuyu anlatan detaylıca bir video yüklerim.
çalışıyo mu hala

Çoğu kişi modlu editlenmiş bios dosyasını flashlayamadığı için olmuyor büyük ihtimal flash için doğru dosyalar gerek ami bios yapısına sahip olan her anakart modeli için ayrı ayrı yöntemler mevcut yabancı forumda konu linkini atabilirim biraz uğraş gerektirdiğinden ve doğru düzgün türkçe anlatımı olmadığından fazla yapan olmadı bu yöntemi maalesef
Sen bu yöntemi türkçeye döküp foruma katkı amaçlı güzel bir iş çıkarabilirsin diye umuyorum 🙂

Hiç boş yere spooferlara para vermeyin arkadaşlar piyasadaki çoğu spoofer biosa müdahele edemez. Spooferlara para vermek yerine bana küçük miktarda bağış yapsanız bile size her türlü desteği sağlarım banınızı kaldırana kadar yöntemi 4-5 gündür deliler gibi yabancı forumlarda araştırdım seri numaralarım değişmedi oyuna girdim antrenmandan 10 dakika sonra hesaplarım ban yiyordu ancak gösterdiğim 2 seri numarasını değiştirmeyi başardım discord: eyüp#2280 ulaşmak isteyen ulaşabilir her türlü desteği sağlarım

BANIN SADECE BELİRTTİĞİM SERİ NUMARALARA ATILDIĞINI TESPİT ETTİM BİLGİSAYARA FORMAT ATMAYA GEREK KALMADAN VAN152 HATA KODU NUMARALARI DEĞİŞTİRİNCE OTOMATİK OLARAK KALKIYOR
dcde arkadaşlık isteği attım sorunu çözersen iyi bir miktar donate hazır bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt