Valorant HWID banımı kaldırdım Nasıl mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amı destekli anakartım var fakat bios 2 eski sürüm kullanıyorum f44 editöre afuwini kabul etmiyor bootefı diye bir hata veriyor hxd den değiştirip biosa giriyorum usb seçiyorum başlıyor ama -46 error veriyor

Öncelikle valorant hwid banı windows sürümünüze ve anakartınızın 2 adet seri numarasına atılıyor kesinlikle bir format şart
Formattan sonra seri numaraları değiştirme işlemi kesinlikle bir spoofer aracılığıyla gizlenemez ya da değiştirlemez bunun için bios güncelleme programlarını kullanmanız gerekmektedir

ArV2c6.png

Yukarıdaki kırmızı çizgi ile işaretlediğim numaralar hwid banının atıldığı numaralardır
.

TSqbMF.png

Bu numaraları almak için ise AMI destekli bir biosunuzun olması gerekmekte bunu biosa girerek en tepede ne yazdığını görerek öğrenebilirsiniz. Insyde bioslar içinde yöntem var ancak yabancı forumlarda yabancı olarak anlatılmış dileyene link atarım. Buradan biosun kodlarını aldıktan sonra hxd programı ile kodları değiştirip afuwinx64 ile flashlamak kalıyor eğer talep gelirse yarın bu konuyu anlatan detaylıca bir video yüklerim.

FDDEditor düzenleme yapıyorum ancak hiç bir şekilde kayıt etmiyor sebebi nedir ?

reis öğretici bi video yapsaymışsın iyi olurmuş ya çoğu kişi yapamaz ki buşekilde

hp ami f12 bios kullanmaktayım ancak afuwin 46 erorr veriyor asus monster ve hp de method işe yaramıyor degiştiridigim bilgiler ise reset atınca tekrar eskiye dönüyor

yapamayan arkadaslar eklesin bakalım asus anakart harici //

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba bu yöntemi ASUS PRIME B350M-K anakartımda yapıyorum fakat hata alıyorum anakartım güncellenmiyor eski haline dönüyor kaydedilmiyor ayarlar.

Son düzenleme:
FDDEditor düzenleme yapıyorum ancak hiç bir şekilde kayıt etmiyor sebebi nedir ?
FDDEdtior üzerinde düzenleme yapmayacaksınız hocam hxd üzerinden yapıcaksınız
Merhaba bu yöntemi ASUS PRIME B350M-K anakartımda yapıyorum fakat hata alıyorum anakartım güncellenmiyor eski haline dönüyor kaydedilmiyor ayarlar.
dcden eklerseniz yardımcı olabilirim asus anakartların hepsinde %100 ban kalkmakta bir yerde yanlışınız vardır dc: eyüp#2280

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt