Dostum konu daha onaylanmamış bekle zaten mod arkadaşlar deneyip gerekli şeyi söyler neden sürekli pc çöker çöker yazıp duruyorsun denediğinden emin bile değiliz bu arada da neyseDenemek isteyen varsa bilgisayarının çökebileceğini bilerek yapsın her şeyi
hahgahahahha halen çokmeden bahsediyorsun dostum bak bu durumları riske alarak yapıyorsan yap @R7flex istese bu methodu kendine saklar kimseyle paylaşmazdı insanların iyiliklerini suistimal etmeyinDenemek isteyen varsa bilgisayarının çökebileceğini bilerek yapsın her şeyi
agaaaa ben ne diyorum sen diyorsunhahgahahahha halen çokmeden bahsediyorsun dostum bak bu durumları riske alarak yapıyorsan yap @R7flex istese bu methodu kendine saklar kimseyle paylaşmazdı insanların iyiliklerini suistimal etmeyin
Çekirdek Çökmesi deniliyor doğru diyor ayrıca düzeliyor dostum anla şunu driver kaliteli değil işlemleri yaparken sanal bellek oluşturmuyor sadece kopyalıyor bu yüzden kritik processlar kapanıyor sonra mavi ekran gelir biraz bekletir sonra açılır ayrıca ben 10 kere açtım hiçbir şey olmadı ve muhtemel bir durum.agaaaa ben ne diyorum sen diyorsun
ben diyorum ki mavi ekran hatası aldım sen diyorsun konyada ne yapıyorsun
keşke bunu yazsaydın çok korkuttu beni haftaya vizeler başlıyor bilgisayarsız kalırsam çok sıkıntı olurdu.Çekirdek Çökmesi deniliyor doğru diyor ayrıca düzeliyor dostum anla şunu driver kaliteli değil işlemleri yaparken sanal bellek oluşturmuyor sadece kopyalıyor bu yüzden kritik processlar kapanıyor sonra mavi ekran gelir biraz bekletir sonra açılır ayrıca ben 10 kere açtım hiçbir şey olmadı ve muhtemel bir durum.
Bende sanan anlatmaya çalışıyorumki güzel kardeşim SEN MAVİ EKRAN HATASI ALDIN DİYE BAŞKA KİŞİLERDE HATA ALACAK DİYE BİRŞEY YOKagaaaa ben ne diyorum sen diyorsun
ben diyorum ki mavi ekran hatası aldım sen diyorsun konyada ne yapıyorsun
Bende sanan anlatmaya çalışıyorumki güzel kardeşim SEN MAVİ EKRAN HATASI ALDIN DİYE BAŞKA KİŞİLERDE HATA ALACAK DİYE BİRŞEY YOK
Her pcde olur.laptopda oluyor mu olmuyor mu