Valorant EMI-SPOOF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
discord adresimi atıyorum ekleyebilir misin discord : Çağrı Bilal Erdinç#9623

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam dostlar bunun 1 ay öncesi arkadaş driverların başka bir seriale sahip olduğunu söyledi buda benim ilgimi çekti tüm işlemleri uygulamasına rağmen olmayan arkadaşlar için
bu seriali değiştirmek için bir kernel-driver buldum. bu arada kernel bypass nedir ve anti-cheatler nasıl bypasslanır bunun hakkında bir konu açtım BURADAN gidebilirsiniz.

İlk olarak Defender kapatın mapperımız sıkıntı çıkartıyor ama virüs yoktur güvenebilirsiniz.
Linkler: / farkındayım çok fazla virüs var çünkü sertifikasız driver yüklemek için mapper var buda virüse sebep açıyor isterseniz modlarıda bekleyebilirsiniz.
Zaten bunu github üzerinden aldım.

Yapılış : spoofer.sys 'yi mapper.exe üzerine atın yöneticiye izin verin bu kadar
Her bilgisayarı destekler fakat Windowsunuzun kısmen olsada 1500 sürümlerinin üzerinde olması lazım.

İnşallah bunla çözüme kavuşabiliriz :)
Biostar anakartı olan bi arkadaşta programı çalıştırdık
Ek olarak smart changerle mac değiştik
Sonuç: ilk unranked maçını bitirdi
İlerki deneyimi yazacağım
Arkadaşada teşekkür ediyorum bu aralar forumda görüyorum hwid ban olaylarında çok yardımcı oluyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Biostar anakartı olan bi arkadaşta programı çalıştırdık
Ek olarak smart changerle mac değiştik
Sonuç: ilk unranked maçını bitirdi
İlerki deneyimi yazacağım
Arkadaşada teşekkür ediyorum bu aralar forumda görüyorum hwid ban olaylarında çok yardımcı oluyor.
Anakart seriali şart onlarıda değiştirmeniz lazım bunun için Detaylı Spoof konum var.

Anakart seriali şart onlarıda değiştirmeniz lazım bunun için Detaylı Spoof konum var.
onları yapmıştık arkadaşta daha önceden bios update amidewin amidedos methodlarını denedik. Ayriyetten programı kurmadan önce de tekrarladık.

onları yapmıştık arkadaşta daha önceden bios update amidewin amidedos methodlarını denedik. Ayriyetten programı kurmadan önce de tekrarladık.
İnşallah çalışır 1 maç geçtiryse muhtemelen çalışıyor ben son raunda doğru alıyordum.

İnşallah çalışır 1 maç geçtiryse muhtemelen çalışıyor ben son raunda doğru alıyordum.
Bu 1 hafta içerisinde hergün konuya gelip deneyimlerimi yazacağım, şuanlık bir sıkıntı yok. Umarım olmaz.
Tekrardan eline sağlık.

hocam ben yaptım dedigini cmd ekranı acılıp kapandı bu kadar mı sürüyor bişeyler oluyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt