SAMPODDSANKKSAKMNSAKMSADFKKNLSAFDNASDFNSADFK haykırdım hacı, yazık.
kolay gele
SAMPODDSANKKSAKMNSAKMSADFKKNLSAFDNASDFNSADFK haykırdım hacı, yazık.
kolay gele
resmi kopyala kopyala kalitesi düşmüş mk ne zamandır splitte reko atılyıor mk
kanka ben siz yokken immo 3 de şarkı dinleyerek cirit atıyordum resimi yalanlıyorsan sattım bu hesabı önceden şuan oyun oynamıyorum dostum benSAMPODDSANKKSAKMNSAKMSADFKKNLSAFDNASDFNSADFK haykırdım hacı, yazık.
kanka ben siz yokken immo 3 de şarkı dinleyerek cirit atıyordum resimi yalanlıyorsan sattım bu hesabı önceden şuan oyun oynamıyorum dostum ben
banada ogretir misin kardesim sana zahmet ben cok istiyorum emegine saglim kankaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMANUEL YEMİŞ OLABİLİRSİN HASFJASJFHG KENDİ AĞZIYLA DEMİŞ HİLE BAN YEDİRİYOR DİYE BİDE BANA NASIL KULLANACĞIMI ÖĞRETİYOR
gel yayın aç bakalım
sen ne kadar zekisin yauvgel yayın aç bakalım
yayın açayım da auth bypassı gör demi zeki çocuk senigel yayın aç bakalım
ne anlatıyorsun oğlum cracklemişsin gibisen ne kadar zekisin yauv
yayın açayım da auth bypassı gör demi zeki çocuk seni
Sen cidden baya baya cahilsin dostum bak aşırı şekilde cahilsin , insanlardan şikayet gelemese inan bana uğraşmazdım seninle birazdan video çekiyorum beklene anlatıyorsun oğlum cracklemişsin gibi
benim hilemi auth bypasslarla kırabiliceğini mi sanıyorsun register login yok bende akıllı çocuk seni keyle giriliyor diye g** gibi kaldın ortada birşey yapamadın şimdide yalan sslerle beni kandırabileceğini falan mı sanıyorsun
yukarıdaki ssi sefadan almışsın sefaya üzüldüğümden key verdim yoksa gram umurumda değilSen cidden baya baya cahilsin dostum bak aşırı şekilde cahilsin , insanlardan şikayet gelemese inan bana uğraşmazdım seninle birazdan video çekiyorum bekle