son cirpinislarAttığım key ile çekmişsin videoyu.
son cirpinislarAttığım key ile çekmişsin videoyu.
saati de görmüyor kör amkson cirpinislar
ADSİFŞKÖLADİFŞSLAKÖDFAPŞDFKASĞPİDŞFASsaati de görmüyor kör amk
Sefa isimli müşterim bana kendisine önceden verdiğim keyin geçersiz olarak gözüktüğünü (hwid geçersiz değil, sadece key geçersiz) söyledi
bende kendisine yeni bir key attım ve xp1331 arkadaşımız 22:18 tarihinde buraya cracklediğine dair ss yolladı
sefa isimli kişiye verdiğim keye en son 22:18 tarihinde giriş yapılmış, ss de o key ile alınmış.
xp1331 tarafından kullanıldığının kanıtı:
sefa isimli arkadaşımızın lisansının silinmediğinin, yalan söylediğinizin ve hwidlerin farklı olduğunun kanıtı:
Ortada bir cracklenme durumu yok.
kanka keyauth kullanıyon XDne anlatıyorsun oğlum cracklemişsin gibi
benim hilemi auth bypasslarla kırabiliceğini mi sanıyorsun
videoyu kesince girdiğim triplerYA ÇOCUK SAKAT MISIN GÖZÜN MÜ KÖR LAN SENİN
bak dostum ikidir geliyorsun başımdan siktir etmeye çalışıyorum seni , dediğin şey ile alakası yok yapılan işlemin ayrıca leronun buildini indirmedim bile ne anlatıyon lero kim amkLem'e bu konuda katılıyorum xp isimli arkadaş tam bir faredir Benim hilemi cracklediğini iddaa ettiği bilgisayara kurulumu bizzat ben yaptım. Yaptığı bypass işleminin ne olduğunu bilmiyorum fakat yalnızca responsesi true-false gönderen authlarda bu işlemi yapabiliyor. Monomorphism'de (lero'nun sonoyuncu hilesi) socket auth olduğu için bir şey yapamadı. Eğer her authu böyle kolayca aşabilseydi onunkini de aşabilirdi. İyi forumlar...
YA WQEHIFUQWEHFUQWEGFUQWEGFUQWEGFYWQEFVYQWEFGYQWEF GEL ÖZELDEN ŞARKISIZ ORJİNAL VİDEOYU AÇAYIM SANA NE ANLATIYORSUN SEN HALA KAFAYI YİCEM AMKvideoyu kesince girdiğim tripler
Klasör pathının rengi neden değişiyor, arka plan neden kararıyor, videonun kesildiğini çok belli etmisşin
Azcık adamlığın varsa gelip yayın açarsın bakarız dosyalara o keyi mi kullanmışsınbak dostum ikidir geliyorsun başımdan siktir etmeye çalışıyorum seni , dediğin şey ile alakası yok yapılan işlemin ayrıca leronun buildini indirmedim bile ne anlatıyon lero kim amk
YA WQEHIFUQWEHFUQWEGFUQWEGFUQWEGFYWQEFVYQWEFGYQWEF GEL ÖZELDEN ŞARKISIZ ORJİNAL VİDEOYU AÇAYIM SANA NE ANLATIYORSUN SEN HALA KAFAYI YİCEM AMK
ekrana hilen geldiği için fare klasore tıklıyken hani fokusu açılan java pencereye geçiyo o yüzden gri oluyo