authbob
Gold Üye
biraz sabret askim video renderlanıyoryukarıdaki ssi sefadan almışsın sefaya üzüldüğümden key verdim yoksa gram umurumda değil
biraz sabret askim video renderlanıyoryukarıdaki ssi sefadan almışsın sefaya üzüldüğümden key verdim yoksa gram umurumda değil
jar ama bad authSen cidden baya baya cahilsin dostum bak aşırı şekilde cahilsin , insanlardan şikayet gelemese inan bana uğraşmazdım seninle birazdan video çekiyorum bekle
knk haklı goruyodum konunun başında seni ama harbi düşünme yetin yok seninne anlatıyorsun oğlum cracklemişsin gibi
benim hilemi auth bypasslarla kırabiliceğini mi sanıyorsun register login yok bende akıllı çocuk seni keyle giriliyor diye g** gibi kaldın ortada birşey yapamadın şimdide yalan sslerle beni kandırabileceğini falan mı sanıyorsun
jar ama bad auth
Bir daha kullanamayacaksın son videonu iyi renderlabiraz sabret askim video renderlanıyor
ip leri gözüküyor sil bence
Sefa isimli müşterim bana kendisine önceden verdiğim keyin geçersiz olarak gözüktüğünü (hwid geçersiz değil, sadece key geçersiz) söyledi
bende kendisine yeni bir key attım ve xp1331 arkadaşımız 22:18 tarihinde buraya cracklediğine dair ss yolladı
sefa isimli kişiye verdiğim keye en son 22:18 tarihinde giriş yapılmış, ss de o key ile alınmış.
xp1331 tarafından kullanıldığının kanıtı:
sefa isimli arkadaşımızın lisansının silinmediğinin, yalan söylediğinizin ve hwidlerin farklı olduğunun kanıtı:
Ortada bir cracklenme durumu yok.
Sefa isimli müşterim bana kendisine önceden verdiğim keyin geçersiz olarak gözüktüğünü (hwid geçersiz değil, sadece key geçersiz) söyledi
bende kendisine yeni bir key attım ve xp1331 arkadaşımız 22:18 tarihinde buraya cracklediğine dair ss yolladı
sefa isimli kişiye verdiğim keye en son 22:18 tarihinde giriş yapılmış, ss de o key ile alınmış.
xp1331 tarafından kullanıldığının kanıtı:
sefa isimli arkadaşımızın lisansının silinmediğinin, yalan söylediğinizin ve hwidlerin farklı olduğunun kanıtı:
Ortada bir cracklenme durumu yok.
YA ÇOCUK SAKAT MISIN GÖZÜN MÜ KÖR LAN SENİNAttığım key ile çekmişsin videoyu.
Dostum dostumAttığım key ile çekmişsin videoyu.