Çözüldü LONAWARE ADLI MAGULELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne anlatıyorsun oğlum cracklemişsin gibi :D

benim hilemi auth bypasslarla kırabiliceğini mi sanıyorsun register login yok bende akıllı çocuk seni keyle giriliyor diye g** gibi kaldın ortada birşey yapamadın şimdide yalan sslerle beni kandırabileceğini falan mı sanıyorsun :D
knk haklı goruyodum konunun başında seni ama harbi düşünme yetin yok senin :D

unknown.png

Sefa isimli müşterim bana kendisine önceden verdiğim keyin geçersiz olarak gözüktüğünü (hwid geçersiz değil, sadece key geçersiz) söyledi
bende kendisine yeni bir key attım ve xp1331 arkadaşımız 22:18 tarihinde buraya cracklediğine dair ss yolladı
sefa isimli kişiye verdiğim keye en son 22:18 tarihinde giriş yapılmış, ss de o key ile alınmış.
xp1331 tarafından kullanıldığının kanıtı:
unknown.png

sefa isimli arkadaşımızın lisansının silinmediğinin, yalan söylediğinizin ve hwidlerin farklı olduğunun kanıtı:
unknown.png

Ortada bir cracklenme durumu yok.​

unknown.png

Sefa isimli müşterim bana kendisine önceden verdiğim keyin geçersiz olarak gözüktüğünü (hwid geçersiz değil, sadece key geçersiz) söyledi
bende kendisine yeni bir key attım ve xp1331 arkadaşımız 22:18 tarihinde buraya cracklediğine dair ss yolladı
sefa isimli kişiye verdiğim keye en son 22:18 tarihinde giriş yapılmış, ss de o key ile alınmış.
unknown.png

sefa isimli arkadaşımızın lisansının silinmediğinin, yalan söylediğinizin ve hwidlerin farklı olduğunun kanıtı:
unknown.png

ip leri gözüküyor sil bence

unknown.png

unknown.png

unknown.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt