Çözüldü LONAWARE ADLI MAGULELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unknown.png

Yahu birde yalan mı söylüyeceğim
Hilemi kullanmayan adamların bunla alakası ne anlamadım :D Senin hileni kullanıp ban yemişler benim sunucumun ssini atıyorsun garipsin valla :D

Hilemi kullanmayan adamların bunla alakası ne anlamadım :D Senin hileni kullanıp ban yemişler benim sunucumun ssini atıyorsun garipsin valla :D
Diyorsunya kullanıcıların ban yemiş vesaire hepsine bi baktım aa wave kullanıcısı

Bir hile satın aldığınızda o hilenin banlatacağını biliyor olmanız gerek. Hile kullanmak kumar oynamak gibidir. Kazanabilirsinde kaybedebilirsinde belli olmaz. Sonuç olarak satın almadan önce hilede ban riski olduğunu bilmemeniz için aptal olmanız gerekiyor.

Kısacası bir ürünü satın aldınız;
- Site hizmet karşılığı dosya, lisans, destek verildi.
- Hileyi kullandınız ve oyunda açtınız.

Bunları yaptığınız için ban yemeniz o andan itibaren hile yapımcısını veya satıcısını alakadar etmez ve iade yapmak zorunda değildir. Ama hile satıcısı sattığı hile detect olmasına rağmen insanlara yalan söylüyor ve undetect diye bağıra bağıra duyuru yapıyorsa ve yalan söylüyorsa o zaman forumdan uzaklaştırılır ve satışları kapatılır.

Diyorsunya kullanıcıların ban yemiş vesaire hepsine bi baktım aa wave kullanıcısı
Kim wave kullanıcısı? İnsanları undetected diye kandırıp 3 adet ban yiyen kullanıcın var. Bende ne var? Hiçbir şey :D Programımı kullanıp senin programını alan bir tane userım yok :D Kendini avutup ban yememeye çalışıyorsun sanırım kolay gelsin dostum :catscream:

unknown.png

Kim wave kullanıcısı? İnsanları undetected diye kandırıp 3 adet ban yiyen kullanıcın var. Bende ne var? Hiçbir şey :D Programımı kullanıp senin programını alan bir tane userım yok :D Kendini avutup ban yememeye çalışıyorsun sanırım kolay gelsin dostum :catscream:

unknown.png
Kendini kandırma fantasy benim müşterimin bana yalan söylücek hali yok 15+ müşteri var şuan neden sadece senden çıkan müşteriler ban yiyor tesadüf falan mı?

Kendini kandırma fantasy benim müşterimin bana yalan söylücek hali yok 15+ müşteri var şuan neden sadece senden çıkan müşteriler ban yiyor tesadüf falan mı?
Ayrıca kullanıcılarımı bu konuda uyarmam benim yararıma veya zararıma değil, DF'nin de dediği gibi kullanmaya başladıktan sonra sorumluluk tamamen size ait. Müşteri memnuniyetini sona çıkarmak satıcıların elinde görüyorum ki sende yok. Millete ban yedim dediği için hayırdır falan yazmışsın bu tamamen seni küçük düşürecek bir hareket. Umarım kendini geliştirip böyle şeyler yapmayı bırakırsın ;)

Ayrıca kullanıcılarımı bu konuda uyarmam benim yararıma veya zararıma değil, DF'nin de dediği gibi kullanmaya başladıktan sonra sorumluluk tamamen size ait. Müşteri memnuniyetini sona çıkarmak satıcıların elinde görüyorum ki sende yok. Millete ban yedim dediği için hayırdır falan yazmışsın bu tamamen seni küçük düşürecek bir hareket. Umarım kendini geliştirip böyle şeyler yapmayı bırakırsın ;)
Sen millete hile dt kullanmayın dediğin için hayırdır yazdım ki onu da geçtim ben müşterilerimin hep yardımına koştum ne sorunları varsa çözmeye çalıştım ne saygımı bozdum ne bir şeyimi onlar küfür ederken alttan almaya çalıştım ayrıca senlede bir alakası yok hiç seni suçlamadım benim sorunum banlanan müşteriler ile şu anda waveden banlanan tüm müşterilerime spoofer hizmeti sunacağım. Bana ulaşabilirler bu konuluk bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt