Çözüldü LONAWARE ADLI MAGULELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen millete hile dt kullanmayın dediğin için hayırdır yazdım ki onu da geçtim ben müşterilerimin hep yardımına koştum ne sorunları varsa çözmeye çalıştım ne saygımı bozdum ne bir şeyimi onlar küfür ederken alttan almaya çalıştım ayrıca senlede bir alakası yok hiç seni suçlamadım benim sorunum banlanan müşteriler ile şu anda waveden banlanan tüm müşterilerime spoofer hizmeti sunacağım. Bana ulaşabililirler bu konuluk bu kadar.
yok konu daha bitmedi senin hile dt oldu bb

5 6 müşterisi var. Keyimi silmiş şimdi de
Bir hile satın aldığınızda o hilenin banlatacağını biliyor olmanız gerek. Hile kullanmak kumar oynamak gibidir. Kazanabilirsinde kaybedebilirsinde belli olmaz. Sonuç olarak satın almadan önce hilede ban riski olduğunu bilmemeniz için aptal olmanız gerekiyor.

Kısacası bir ürünü satın aldınız;
- Site hizmet karşılığı dosya, lisans, destek verildi.
- Hileyi kullandınız ve oyunda açtınız.

Bunları yaptığınız için ban yemeniz o andan itibaren hile yapımcısını veya satıcısını alakadar etmez ve iade yapmak zorunda değildir. Ama hile satıcısı sattığı hile detect olmasına rağmen insanlara yalan söylüyor ve undetect diye bağıra bağıra duyuru yapıyorsa ve yalan söylüyorsa o zaman forumdan uzaklaştırılır ve satışları kapatılır.

ve şu an keyimi silmiş :D

Sen millete hile dt kullanmayın dediğin için hayırdır yazdım ki onu da geçtim ben müşterilerimin hep yardımına koştum ne sorunları varsa çözmeye çalıştım ne saygımı bozdum ne bir şeyimi onlar küfür ederken alttan almaya çalıştım ayrıca senlede bir alakası yok hiç seni suçlamadım benim sorunum banlanan müşteriler ile şu anda waveden banlanan tüm müşterilerime spoofer hizmeti sunacağım. Bana ulaşabililirler bu konuluk bu kadar.
Oğlum sen hayal dünyasında mı yaşıyorsun :D Kimse wave alıp ban yiyip senin hileni almadı, ne bu tripler anlamadım? Tek ortak müşterimiz "VOLT" isimli arkadaş. O da zaten ban yemediği için onu uyardım senin hilenden 3 kişi ban yedikten sonra ona da dikkat etmesini söyledim. Müşterilerine karşı böyle olan birisinden hile almaları ilginç geliyor.

unknown.png

unknown.png

Buildleri de kendin atman biraz garip umarım düzeltirsin...

TIKLARSANIZ DİREK İNDİRİR
//
//

HERHANGİ BİRŞEY OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM!!
Ps; sadece flatlaf-2.4.jar ve jSerialComm-2.9.0.jar'da virüs vardı gerisine bakarsınız alttan.
- yazkexe.py
- wtt-1.rar
- v99999.jar
- commons-codec-1.15.jar
- commons-io-2.11.0.jar
- flatlaf-2.4.jar
- flatlaff-intellij-themes-2.4.jar
- jnativehook-2.4.jar
- jSerialComm-2.9.0.jar
- json-201'''.jar

Son düzenleme:
Oğlum sen hayal dünyasında mı yaşıyorsun :D Kimse wave alıp ban yiyip senin hileni almadı, ne bu tripler anlamadım? Tek ortak müşterimiz "VOLT" isimli arkadaş. O da zaten ban yemediği için onu uyardım senin hilenden 3 kişi ban yedikten sonra ona da dikkat etmesini söyledim. Müşterilerine karşı böyle olan birisinden hile almaları ilginç geliyor.

unknown.png

unknown.png

Buildleri de kendin atman biraz garip umarım düzeltirsin...
Naci de var ve sen ne anlatıyorsun hâlâ

Ps; sadece flatlaf-2.4.jar ve jSerialComm-2.9.0.jar'da virüs vardı gerisine bakarsınız alttan.
- yazkexe.py
- wtt-1.rar
- v99999.jar
- commons-codec-1.15.jar
- commons-io-2.11.0.jar
- flatlaf-2.4.jar
- jnativehook-2.4.jar
- jSerialComm-2.9.0.jar
- json-201'''.jar

benim hilem java python ne alakaaa

- yazkexe.py
- wtt-1.rar
- v99999.jar
- commons-codec-1.15.jar
- commons-io-2.11.0.jar
- flatlaf-2.4.jar
- jnativehook-2.4.jar
- jSerialComm-2.9.0.jar
- json-201'''.jar

kullanmanızı tavsiye etmem discorddakiyle uyuşmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt