- İletişim
fix yemezse kafanı bedeninden ayırıyorum okey?tamam askim best fake cracker xp#1331 yatıyor yarında boktan hilen fix yer bb (cidden yazma)
bypassı görmek için * vericen
fix yemezse kafanı bedeninden ayırıyorum okey?tamam askim best fake cracker xp#1331 yatıyor yarında boktan hilen fix yer bb (cidden yazma)
bypassı görmek için * vericen
olur askim da şuan da dt zaten onu napcazfix yemezse kafanı bedeninden ayırıyorum okey?
niye müşterilerim ban yemiyor gay kardeşim / o sırada jarı vanguarda atıp fixledik diyen xp1331olur askim da şuan da dt zaten onu napcaz
Müşterilerin nasıl ban yemiyor tam olarakniye müşterilerim ban yemiyor gay kardeşim / o sırada jarı vanguarda atıp fixledik diyen xp1331
niye müşterilerim ban yemiyor gay kardeşim / o sırada jarı vanguarda atıp fixledik diyen xp1331
gaci hiç bir zaman benim yazılımımdan ban yemedi fpsnin düşük olduğu ve oynayamadığı için iade etmek istedi ortayada bir yalan attı ayrıca can7 dediğiniz maverz de benim yazılımımdan ban yemediMüşterilerin nasıl ban yemiyor tam olarak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tamam en ud senin build ama cidden videoyu yalanlamak için 40 takla atmana gerek yoktu kendini baya küçük düşürdüngaci hiç bir zaman benim yazılımımdan ban yemedi fpsnin düşük olduğu ve oynayamadığı için iade etmek istedi ortayada bir yalan attı ayrıca can7 dediğiniz maverz de benim yazılımımdan ban yemedi
çünkü yalan demem yeterliyditamam en ud senin build ama cidden videoyu yalanlamak için 40 takla atmana gerek yoktu
evet tüm videoyu 0.25 de izledikten sonra en ufak kararmada suç bulmaya çalışıp bulamayınca şimdide public auth olan key authu savunuyorsun vala helalçünkü yalan demem yeterliydi
HAZIR MISIN SPEED RUNNERAevet tüm videoyu 0.25 de izledikten sonra en ufak kararmada suç bulmaya çalışıp bulamayınca şimdide public auth olan key authu savunuyorsun vala helal
ASDCASDVCDVASDVDVVDASDVÖASDVÖŞADSŞVÖASDVŞÖASDŞÖVASDÖŞVASÖŞDVÖASDÖVWDASB PATLADIMMMM GİRDİĞİM TRİBLERevet tüm videoyu 0.25 de izledikten sonra en ufak kararmada suç bulmaya çalışıp bulamayınca şimdide public auth olan key authu savunuyorsun vala helal
HAZIR MISIN SPEED RUNNERA