Çözüldü LONAWARE ADLI MAGULELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müşterilerin nasıl ban yemiyor tam olarak

gaci hiç bir zaman benim yazılımımdan ban yemedi fpsnin düşük olduğu ve oynayamadığı için iade etmek istedi ortayada bir yalan attı ayrıca can7 dediğiniz maverz de benim yazılımımdan ban yemedi
unknown.png

gaci hiç bir zaman benim yazılımımdan ban yemedi fpsnin düşük olduğu ve oynayamadığı için iade etmek istedi ortayada bir yalan attı ayrıca can7 dediğiniz maverz de benim yazılımımdan ban yemedi
unknown.png
tamam en ud senin build ama cidden videoyu yalanlamak için 40 takla atmana gerek yoktu kendini baya küçük düşürdün

çünkü yalan demem yeterliydi :D
evet tüm videoyu 0.25 de izledikten sonra en ufak kararmada suç bulmaya çalışıp bulamayınca şimdide public auth olan key authu savunuyorsun vala helal
evet tüm videoyu 0.25 de izledikten sonra en ufak kararmada suç bulmaya çalışıp bulamayınca şimdide public auth olan key authu savunuyorsun vala helal
HAZIR MISIN SPEED RUNNERA

usbq.PNG

HAZIR MISIN SPEED RUNNERA

usbq.PNG
ASDCASDVCDVASDVDVVDASDVÖASDVÖŞADSŞVÖASDVŞÖASDŞÖVASDÖŞVASÖŞDVÖASDÖVWDASB PATLADIMMMM GİRDİĞİM TRİBLER

REFLEXDE YAPIYODU KANKA BÖYLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt