Çözüldü LONAWARE ADLI MAGULELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FİXLET YENİSİNİ YAPARIM :D

yapacak gerçekten hiç bir şey yok adam paramı alamk için ban bahanesi uydurma diyo admı paralayan benim

niye 1 günde ban yiyomuş parayı verip satın alanlarda yedi çok bi fark göremedim
Bu arada ben de van152 yedim ama bundanmi emin degilim yarin emin olacagim

Bu arada ben de van152 yedim ama bundanmi emin degilim yarin emin olacagim
unknown.png

olm sende benle t*şşak mı geçiyorsun açıyorsun başka hileleri sonra gelip ban yedim diyosun yettiniz ama ha size iyilik yaramıyor?

reis pek bilgim olmadığından soruyorum oruç evladı naitz ile işim yok diyorsun ancak generated by kısmında neden valosense yazıyor. senin onunla işin yoktu bildiğim kadarıyla çünkü oruç evladı beni dolandırdığında sen benim onunla işim yok demiştin de

reis pek bilgim olmadığından soruyorum oruç evladı naitz ile işim yok diyorsun ancak generated by kısmında neden valosense yazıyor. senin onunla işin yoktu bildiğim kadarıyla çünkü oruç evladı beni dolandırdığında sen benim onunla işim yok demiştin de
bu autha zamanında para ödemiştim, o günden beri bu authu kullanıyorum hazır olduğu için

sitede aynı şekilde mesela

anladım tşkler ben arkadaşları uyarmıştım bir kaç gün önce umarım dt olusu doğru değildir kullanıcılar için üzülürüm benim gözümde naitz neyse sende öylesin ama iftira varsa da aklanırsın umarım

anladım tşkler ben arkadaşları uyarmıştım bir kaç gün önce umarım dt olusu doğru değildir kullanıcılar için üzülürüm benim gözümde naitz neyse sende öylesin ama iftira varsa da aklanırsın umarım
hocam benim host shieldimin pini kırıldığı için deniyemiyordum siparişini geçtim ben bizzat kullanıcam eğer ki ban yersem yeni haliyle tüm müşterilere günlerini telafi ederek sunucağım
unknown.png

hocam benim host shieldimin pini kırıldığı için deniyemiyordum siparişini geçtim ben bizzat kullanıcam eğer ki ban yersem yeni haliyle tüm müşterilere günlerini telafi ederek sunucağım
unknown.png

bana birşey kanıtlamak zorunda değilsin çünkü müşterin değilim reis. ama müşterilerin için bunu yapman güzel birşey umarım sen haklı çıkarsın hayırlı geceler

bana birşey kanıtlamak zorunda değilsin çünkü müşterin değilim reis. ama müşterilerin için bunu yapman güzel birşey umarım sen haklı çıkarsın hayırlı geceler
hayırlı geceler hocam kanıtlamak için atmadım bilgilendirme olsun asla müşterilerimi açıkta bırakmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt