Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

tööm sen kimsin olm noname ve yalan söylemiyorum ismin shivas shivarsmıdır nedir o türemeden cg adın bile rename ben seni anlayamadım shivars bile kim olduğunu bilmiyor çok ciddiyim kimsin meraktan soruyorum daha bilmiyorum seni
Bu son mesajımdır benim eski nickim shivasdır bunu aksini iddia edeni dcde sese bekliyorum yine diyorum korkanı
anladın sen aslan kardeşim ama seni bitirdim senle uğraşmayacağım eğer bu konuya bir daha benim hakkımda mesaj gelirse

**gerekeni yapacağım** aslan kardeşim

Son düzenleme:
o 14 lük veled annamızı halletsin bakalım :) gerekeni bekliyoruz. Gereken:
KuRu ClİeNt kIrEk
Bu son mesajımdır benim eski nickim shivasdır bunu aksini iddia edeni dcde sese bekliyorum yine diyorum korkanı
anladın sen aslan kardeşim ama seni bitirdim senle uğraşmayacağım eğer bu konuya bir daha benim hakkımda mesaj gelirse

afiyet olsun şimdiden birazdan başlarız 3 porsiyon pide siparişine

gidip infomu almak icin calıstıgım yerlere yazdın la?

"Yakında seni bitireceğim, sanal ortamlardan çıkacaksın! 🤓☝️"
"Ali Cuts'dan infonu alacağım! 🤓☝️"
"Gerekeni yapacağım **aslan kardeşim! 🤓☝️"

Bol şans çaylaklar! 💀

Kardeşim o kodu sıfırdan yazdım ekran kaydı var discorddan engeliyip kaçmayacaksın sese geleceksin derdini anlatacaksın ondan sonra görüşeceğiz
13 yaşındaki çocuklarla uğraşmaktan bıktım çoluk çocuk ama sende göreceksin yakında :)

Son düzenleme:
He çoluk çocukla uğraşmıyorum 14 yaşındakı 7 sınıf çocuk bize abilik taslıyor seninde dümenin sönecek çalışmalardayım allaha söven ucube
Okadar çocuksunki annen baban kurbanı aldı arkada namaz kılıyorlar allaha sövüyorsun işte çocukluğun bir yanıda burda bu harbiden son mesajımdır
Kendin bilirsin bidaha senle tartışmayacağım beyin kapasitesi küçük çocuklarla uğraşmak istemiyorum ama gereken tekrardan yapılacak

image.png

burası tartısma yeri degil polemik yaratmayalım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt