Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
GPT'ye söylesem 5 kat daha iyisini yapıyordu mükemmel loader yapmislar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spamını s

Bişey diyimmi o da 3 ay önceden HSHSHDHD

Yok gerçi o 1 ay oldu sinra Merlin ozurlusune tekmeyi bastim
Tamam Canım Kardeşim Benden Build Dilendin Ve Yazılımcı Oldun

Merlin hangi şeye ve neye Crâck attı yazarmısın? Dll i o yapmısti ve loaderide ben flashyere atmıştım ondan dilenmiş fukara ve bu loader 3 ay öncesinin injector bile çalıntı bdbdbd

Şuanda injector bile bizim ae
Kk O Kadar Bilmeyen İnsansınki Yarın 2 Adet Foto Gelicek

Son düzenleme:
Selamlar canolar loader eski loaderım pub loaderım loaderımı bile benden çalmış iyi yapmış merlin aslan kardeşim benim loader benim
Yani bana ait kırmışlardı loaderı loaderı paylaşıcam birazdan TheKru 13 Yaşında Bir türemedir aksini iddia eden varsa discordda sesli görüşbiliriz
gpt benim loaderı pythona çevirtirmiş

image.png

Son düzenleme:
Selamlar canolar loader eski loaderım pub loaderım loaderımı bile benden çalmış iyi yapmış merlin aslan kardeşim benim loader benim
Yani bana ait kırmışlardı loaderı loaderı paylaşıcam birazdan TheKru 13 Yaşında Bir türemedir aksini iddia eden varsa discordda sesli görüşbiliriz
gpt benim loaderı pythona çevirtirmiş

image.png
aynen sen git pastebinden key data çekim bat to exe yap bu arada afiyet olsun xd

dgsafsafdsgsa merlüü bu Crâck bile değil 2 kere isim değiştik flashyere attığım eski loaderi almış burda konuşuyorsun hala bide yardımı diyor lan zaten bu eski ve flshyere attım src yi FHDSAHGASHGSA hayır bide şuankiyle bunun alakası yok Bu taaa kru client dsgbyghsahsa isim 2 kere değişti ondan bile haberi yok en az 2 ay oldu

attığın iyi olmuş olm bu bende bile kalmadı FHUYDSGSAG
oha abi siz prosunuz galiba python iyimiş dsadasdsadsad nonameler sizi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt