öyledir.GPT'ye söylesem 5 kat daha iyisini yapıyordu mükemmel loader yapmislar.
Tamam Canım Kardeşim Benden Build Dilendin Ve Yazılımcı OldunBişey diyimmi o da 3 ay önceden HSHSHDHD
Yok gerçi o 1 ay oldu sinra Merlin ozurlusune tekmeyi bastim
Kk O Kadar Bilmeyen İnsansınki Yarın 2 Adet Foto GelicekMerlin hangi şeye ve neye Crâck attı yazarmısın? Dll i o yapmısti ve loaderide ben flashyere atmıştım ondan dilenmiş fukara ve bu loader 3 ay öncesinin injector bile çalıntı bdbdbd
Şuanda injector bile bizim ae
kimsin lan sen türemeTamam Canım Kardeşim Benden Build Dilendin Ve Yazılımcı Oldun
Kk O Kadar Bilmeyen İnsansınki Yarın 2 Adet Foto Gelicek
aynen sen git pastebinden key data çekim bat to exe yap bu arada afiyet olsun xdSelamlar canolar loader eski loaderım pub loaderım loaderımı bile benden çalmış iyi yapmış merlin aslan kardeşim benim loader benim
Yani bana ait kırmışlardı loaderı loaderı paylaşıcam birazdan TheKru 13 Yaşında Bir türemedir aksini iddia eden varsa discordda sesli görüşbiliriz
gpt benim loaderı pythona çevirtirmiş
oha abi siz prosunuz galiba python iyimiş dsadasdsadsad nonameler sizidgsafsafdsgsa merlüü bu Crâck bile değil 2 kere isim değiştik flashyere attığım eski loaderi almış burda konuşuyorsun hala bide yardımı diyor lan zaten bu eski ve flshyere attım src yi FHDSAHGASHGSA hayır bide şuankiyle bunun alakası yok Bu taaa kru client dsgbyghsahsa isim 2 kere değişti ondan bile haberi yok en az 2 ay oldu
attığın iyi olmuş olm bu bende bile kalmadı FHUYDSGSAG
oha abi siz prosunuz galiba python iyimiş dsadasdsadsad nonameler sizi
kardesim kendigi rezilliğin bitememiş gibide millete kusur arama fix yiyince gorcenizflexin arkasını silip atan renamemi diyor, vanadium rename atıp şekil kesenmi diyor? 2 versiyon paylaştın 2 side iğrenç midem bulandı aw