Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

kardesim kendigi rezilliğin bitememiş gibide millete kusur arama fix yiyince gorceniz
kusur arama diyorsun da kusur aranacak bir şeyin yok neymiş benim rezilliğim bide söylesene loaderin bile çalıntı gdsahhsaha flexin arkasını silmiş müq ımgui management kanka bu arada faith client fduhshdshfdhds

hayır bide forumdaki spoofermi diyor HDFGSGDSAGS cr nin attığı tek hwid regedit dosyalarına bu spooferde regedit dosyasının stringini 6 basamak randomle değiştiriyor
evet hocam spooferı ben yaptım ve artic spooferdan esinlenerek yaptım artic spooferda ne yapıyorsa aynısını o spooferda yapıyor

evet hocam spooferı ben yaptım ve artic spooferdan esinlenerek yaptım artic spooferda ne yapıyorsa aynısını o spooferda yapıyor
xanny kral o spooferi senin yaptığını biliyorum ama bunun onunla alakası yokki normalde request le reg dosyası da indirtebilirdim ama reg uyarısı diye böyle yaptım zaten bu belli bişey cr regedite atıyor banı max 3ıq oyun e pythondada reg kütüphanesi var .d

xanny kral o spooferi senin yaptığını biliyorum ama bunun onunla alakası yokki normalde request le reg dosyası da indirtebilirdim ama reg uyarısı diye böyle yaptım zaten bu belli bişey cr regedite atıyor banı max 3ıq oyun e pythondada reg kütüphanesi var .d
sıkıntı yok hocam demek istedim ve ben yanlış anlamışım kusura bakma :)

flexin arkasını silip atan renamemi diyor, vanadium rename atıp şekil kesenmi diyor? 2 versiyon paylaştın 2 side iğrenç midem bulandı aw

Kardeşim o kodu sıfırdan yazdım ekran kaydı var discorddan engeliyip kaçmayacaksın sese geleceksin derdini anlatacaksın ondan sonra görüşeceğiz
13 yaşındaki çocuklarla uğraşmaktan bıktım çoluk çocuk ama sende göreceksin yakında :)

Kardeşim o kodu sıfırdan yazdım ekran kaydı var discorddan engeliyip kaçmayacaksın sese geleceksin derdini anlatacaksın ondan sonra görüşeceğiz
13 yaşındaki çocuklarla uğraşmaktan bıktım çoluk çocuk ama sende göreceksin yakında :)
kes mr bat loader

13 yaş racon GLŞQLŞQWLŞGQWLŞGLŞQWLŞGQWLŞGLŞ ezik
tööm sen kimsin olm noname ve yalan söylemiyorum ismin shivas shivarsmıdır nedir o türemeden cg adın bile rename ben seni anlayamadım shivars bile kim olduğunu bilmiyor çok ciddiyim kimsin meraktan soruyorum daha bilmiyorum seni

TheKru topitopo kru client eskiyse nolmuş mq sanki şuanki rename değil senden adam olmaz bırak bu işleri

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt