Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

He çoluk çocukla uğraşmıyorum 14 yaşındakı 7 sınıf çocuk bize abilik taslıyor seninde dümenin sönecek çalışmalardayım allaha söven ucube
Okadar çocuksunki annen baban kurbanı aldı arkada namaz kılıyorlar allaha sövüyorsun işte çocukluğun bir yanıda burda bu harbiden son mesajımdır
Kendin bilirsin bidaha senle tartışmayacağım beyin kapasitesi küçük çocuklarla uğraşmak istemiyorum ama gereken tekrardan yapılacak

image.png
oyyy gerekeni yapıcakmış aga 😠 ifşa olduk

He çoluk çocukla uğraşmıyorum 14 yaşındakı 7 sınıf çocuk bize abilik taslıyor seninde dümenin sönecek çalışmalardayım allaha söven ucube
Okadar çocuksunki annen baban kurbanı aldı arkada namaz kılıyorlar allaha sövüyorsun işte çocukluğun bir yanıda burda bu harbiden son mesajımdır
Kendin bilirsin bidaha senle tartışmayacağım beyin kapasitesi küçük çocuklarla uğraşmak istemiyorum ama gereken tekrardan yapılacak

image.png

shivarsx69
EV0bD7IXYAMaOFC.jpg

Son düzenleme:
Ciddi misin? Gerçekten mesajları mı sildin?

Gönderilen ekran görüntüleri kullanıcıların itibarını kabul/tolerans edilemeyecek şekilde zedelemektedir. Bu ekran görüntülerinin gerçek halini gördüğüm için TheKru’ya gönderdiğin R.A.T Dosyasının sanal bir makinede açılmasıyla senin onu tehdit etmen bir olduğu için seni doğru bulmuyorum. Mesajlarınızı silip kendinizi haklı gibi göstermeniz doğru olmamış.

Olay ;
“Efe Karahanlı” (Dosya Full Undetected Yapmayı bilmiyor fakat “Hard Developer” )
curpse_robot isimli bir hesaptan TheKru’ya yazıyor ve ortaklık teklif ediyor. Ardından “Her dll’i kırıyor, delip geçiyor” diye övdüğü debugger(?)’ını yolluyor. Ardından kendisine güvenmeyen TheKru dosyayı Tria.ge adını verdiğimiz “Virtual Sandbox Platform”’u üzerinde bu dosyayı açıyor ve tahmin edeceğiniz üzere çeşitli st3aler bilgileri “Efe Karahanlı”’ya gidiyor.

Düzenleme : curpse_robot isimli discord hesabı’nın “shivasxd44”’e ait olduğu kesin olarak doğrulanamamıştır.

Ardından Tria.ge makinesinden dosyanın cihaza enjekte edilmesiyle anlık olarak alınan bir cihaz ekran görüntüsünün özel dm’ye atılıp tehditlerin savurulduğunu görüyoruz.

Efe Karahanlı’nın bunu yapmış olduğunu şu mesajdan anlıyoruz : “xnfon elimizde, dediklerine dikkat et. -Efe Karahanlı”
Ardından iki tarafın birbirine defalarca küfür etmesinin ardından olay son buluyor.

Asıl Ekran Görüntüleri Ektedir ;

( Tria.ge Ekran Görüntüsü ile Tehdit)

(Kelimelerine dikkat et, -Efe

UYARI

Forum konuları altında tarafların karşılıklı anlaşmazlığı sonucunda olumsuz bir dil kullanılmıştır. Bu forum yanıtında bu tür olumsuz ifadeler hiçbir koşulda desteklenmemekte olup, kullanılan olumsuz dil ve küfürlerin kabul edilemez derecede olduğunu ve yanıtımda hiçbir kişisel verinin ifşasına yer verilmediğini açıkça belirtmekteyim. Bir forumun parçası; kullanıcılar her zaman birbirine karşı seviyeli olmalıdır. Forum kuralları ve topluluk normlarına uygun davranmak bütün forum kullanıcılarının sorumluluğudur. İlerleyen süreçte böyle bir olayın kullanıcılar arasında ortaya çıkması da aynı şekilde desteklenmemektedir.

Konu yanıtı sadece yanlış anlatılan bir olayın, bir forum kullanıcısının itibarını zedeleme ihtimaline karşı yazılmış olup, hiçbir polemik/kargaşa olaylarına destek vermemektedir.

Moderatörlerden rica ediyorum, lütfen mesajımı silmeyiniz. Bu ekran görüntüleri tamamen bir kullanıcının forum içi itibarını zedelemek için hazırlanmış. İnsanlar yanlış bir ekran görüntüsüne inanıp kullanıcıyı forum çapında itibarsızlaştıracak ise, bunun hesabını lütfen “shivasxd44” isimli kullanıcıdan sorun.

Ek Bilgilendirme :
ℹ️ CheatGlobal forumu dışında kullanıcılar arası yaşanan anlaşmazlıklar, foruma yansımamalıdır, kullanıcılar arasında çözülmeli/çözülmemelidir. Bu tür anlaşmazlıkları CheatGlobal forumlarına taşımak doğru değildir ve desteklenmemektedir.

Son düzenleme:

image.png
olm sen ucubemisin lan tria.ge ye attım hem rat hem grabber birleştirmeyi becermiş iki bilgisiyle bide tehtit ediyo datan elimizde diye as0casc vsdv az dinlede akıllan

kru fasülye adamın 3 yıl önceki vanadium rename loaderini leaklediler :eek: oh em ge

Ciddi misin? Gerçekten mesajları mı sildin?

Gönderilen ekran görüntüleri kullanıcıların itibarını kabul/tolerans edilemeyecek şekilde zedelemektedir. Bu ekran görüntülerinin gerçek halini gördüğüm için TheKru’ya gönderdiğin R.A.T Dosyasının sanal bir makinede açılmasıyla senin onu tehdit etmen bir olduğu için seni doğru bulmuyorum. Mesajlarınızı silip kendinizi haklı gibi göstermeniz doğru olmamış.

Olay ;
“Efe Karahanlı” (Dosya Full Undetected Yapmayı bilmiyor fakat “Hard Developer” )
curpse_robot isimli bir hesaptan TheKru’ya yazıyor ve ortaklık teklif ediyor. Ardından “Her dll’i kırıyor, delip geçiyor” diye övdüğü debugger(?)’ını yolluyor. Ardından kendisine güvenmeyen TheKru dosyayı Tria.ge adını verdiğimiz “Virtual Sandbox Platform”’u üzerinde bu dosyayı açıyor ve tahmin edeceğiniz üzere çeşitli st3aler bilgileri “Efe Karahanlı”’ya gidiyor.

Düzenleme : curpse_robot isimli discord hesabı’nın “shivasxd44”’e ait olduğu kesin olarak doğrulanamamıştır.

Ardından Tria.ge makinesinden dosyanın cihaza enjekte edilmesiyle anlık olarak alınan bir cihaz ekran görüntüsünün özel dm’ye atılıp tehditlerin savurulduğunu görüyoruz.

Efe Karahanlı’nın bunu yapmış olduğunu şu mesajdan anlıyoruz : “xnfon elimizde, dediklerine dikkat et. -Efe Karahanlı”
Ardından iki tarafın birbirine defalarca küfür etmesinin ardından olay son buluyor.

Asıl Ekran Görüntüleri Ektedir ;

( Tria.ge Ekran Görüntüsü ile Tehdit)

(Kelimelerine dikkat et, -Efe

UYARI

Moderatörlerden rica ediyorum, lütfen mesajımı silmeyiniz. Bu ekran görüntüleri tamamen bir kullanıcının forum içi itibarını zedelemek için hazırlanmış. İnsanlar yanlış bir ekran görüntüsüne inanıp kullanıcıyı forum çapında itibarsızlaştıracak ise, bunun hesabını lütfen “shivasxd44” isimli kullanıcıdan sorun.

Ek Bilgilendirme :

Sayın **CheatGlobal Adminleri** Rat atma olayı yoktur thekru adlı arkadaşın bu yan hesabıdır curpse_robotda düşmanıdır dün bana yazmıştı selamun aleyküm kardeş as bu allaha sövüyor forumda rezil et demişti tamam eywallah Allah C.c sövmek? çocuk olduğunu burdan anlıyabiliyorsunuz discord hesabı bana ait değildir gidin araştırın cheatglobal adminleri sizlere ve yan hesabınıza inansaydı çoktan bu olayı takarlardı sizden ricam lütfen habibcanoyunda bana itiraf atmasından ve yan hesap açıp banlanan ana hesabından yan hesaba geçişinden @TheKru bu hesaptan @habibcanoyunda bu hesaba geçmesi %100 kanıtıdır her konuda birbirlerini savunmasıdır araştırabilirsiniz ben bu olayı kapatmışımdır curpse_robot hesabıda bana ait değildir iyi günler. [Ekran görüntülerinide benim adıma curpse_robot adlı arkadaş kullanmıştır benim alakam yok yazışmalar benim hesabımdan olmadı tekrardan iyi günler.]

Cidden bıktım la vallahi çoluk çocukla uğraşmaktan allah çarpsın yıldım

Son düzenleme:
Sayın **CheatGlobal Adminleri** Rat atma olayı yoktur thekru adlı arkadaşın bu yan hesabıdır curpse_robotda düşmanıdır dün bana yazmıştı selamun aleyküm kardeş as bu allaha sövüyor forumda rezil et demişti tamam eywallah Allah C.c sövmek? çocuk olduğunu burdan anlıyabiliyorsunuz discord hesabı bana ait değildir gidin araştırın cheatglobal adminleri sizlere ve yan hesabınıza inansaydı çoktan bu olayı takarlardı sizden ricam lütfen habibcanoyunda bana itiraf atmasından ve yan hesap açıp banlanan ana hesabından yan hesaba geçişinden @TheKru bu hesaptan @habibcanoyunda bu hesaba geçmesi %100 kanıtıdır her konuda birbirlerini savunmasıdır araştırabilirsiniz ben bu olayı kapatmışımdır curpse_robot hesabıda bana ait değildir iyi günler. [Ekran görüntülerinide benim adıma curpse_robot adlı arkadaş kullanmıştır benim alakam yok yazışmalar benim hesabımdan olmadı tekrardan iyi günler.]

Cidden bıktım la vallahi çoluk çocukla uğraşmaktan allah çarpsın yıldım
Yalan söylüyorsun. O konuşmaların ekran görüntüleri buraya hiç atılmadı. Buraya hiç atılmayan bir ekran görüntüsünü ilk sen attıysan hesap nasıl senin olmuyor? Attığın ekran görüntüsündeki mesajlar benim sağladığım ekran görüntülerindeki mesajlarla birebir uyuşuyor. 14 Yaşında elemansın, daha ne attığını ne gönderdiğini bilip mantık kuramıyorsun. Çoluk çocuk olan sensin. Curpse_Robot isimli hesabın da senin olduğunun %100 doğrulanamadığını zaten konu yanıtına eklemiştim. Her mesajının sonuna çoluk çocuk ekleyip kendini sürekli "olgun,büyük" göstermen çok garip oluyor. Ayrıca hesaplarımız ayrı, TheKru forumdan yasaklanmadan önce de sana yanıt atmıştım. TheKru'nun yasaklanma sebebinin "Spam" olduğunu biliyor olmalısın. Kapat çeneni, hala bir bahaneyle kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun. Bir mesaj atmadan önce TheKru'nun yasaklanma sebebini araştır, ilk ben attım o ekran görüntülerini diye bir düşün. Bahane uydurup yalan söyleyip durma.. Bütün gün ucubelik peşindesin.

Hem ayrıca seninle alakası bile olmayan birinin TheKru'yu ratlamaya çalışması ve TheKru'nun bu curpse_robot isimli kullanıcıdan haberinin bile olmamasına ne diyorsun?

14 yaşımdaysam discorddan ekleyip gelip sese geleceksin aslanım bu son mesajımdır discorddan ses gel çözeyim derdini paşam

niyeyse 4 haziranda oluşturulmuş hesap :D

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hata dolu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt