Nemesis1337
Diamond Üye
Jara tekrardan baktım kanka isim yok herşey boşluk HAGHAHHAHAHAHAHHAWDIAWDSAWDSşuanki ismimiz luna buda 3 ay öncesinin ondan kru olarak kalmış PUAHFSAYGDSA
Jara tekrardan baktım kanka isim yok herşey boşluk HAGHAHHAHAHAHAHHAWDIAWDSAWDSşuanki ismimiz luna buda 3 ay öncesinin ondan kru olarak kalmış PUAHFSAYGDSA
kanka o jar yok artık diyorum ya bu 3 ay öncesininJara tekrardan baktım kanka isim yok herşey boşluk HAGHAHHAHAHAHAHHAWDIAWDSAWDS
indirme linkinden baktım çöp bi jarkanka o jar yok artık diyorum ya bu 3 ay öncesinin
gdhsugasgs zamanında void renameleyip yaptıydımindirme linkinden baktım çöp bi jar
Olom 3 ay önceydi şuan jar bile kullanmiyorumhocam neden jara auth eklemek yerine pythona eklenmiş
niye stepin srcsinemi geçtiniz voiddenOlom 3 ay önceydi şuan jar bile kullanmiyorum
Bişey diyimmi o da 3 ay önceden HSHSHDHDniye stepin srcsinemi geçtiniz voidden
Yok gerçi o 1 ay oldu sinra Merlin ozurlusune tekmeyi bastimBişey diyimmi o da 3 ay önceden HSHSHDHD
merlin bile sizin cliente Crâck atıyor vay beBişey diyimmi o da 3 ay önceden HSHSHDHD
Yok gerçi o 1 ay oldu sinra Merlin ozurlusune tekmeyi bastim
Merlin hangi şeye ve neye Crâck attı yazarmısın? Dll i o yapmısti ve loaderide ben flashyere atmıştım ondan dilenmiş fukara ve bu loader 3 ay öncesinin injector bile çalıntı bdbdbdmerlin bile sizin cliente Crâck atıyor vay be
Şuanda injector bile bizim aeMerlin hangi şeye ve neye Crâck attı yazarmısın? Dll i o yapmısti ve loaderide ben flashyere atmıştım ondan dilenmiş fukara ve bu loader 3 ay öncesinin injector bile çalıntı bdbdbd