Hangi Script Almalıyım?

Hocam oynanis olarak devasa bir fark var aslinda nyrex hexlol satiyor toirin yandan yemisi bir platform safe config kismini bilmiyorum ama cok onemli bir sey olduguna emin olamadim hayirli olsun yinede ilerde daha iyilerini kullanman dilegiyle

zenbot saglam baya da ben pub surumden 1 gunde ban yedim lan sifon abim yakti benim acc'ı XD
Hocam BGX ile Nyrex arasında kaldım Nyrex aldım sağol iyi dileklerin için dediğim gibi uzman olmadığım için YouTube den izlediğim kadarı ile biliyorum BGX i önerin için teşekkürler.

Pentasharp kullandım o kadar report yedim ama bir türlü ban yemedim ayriyetten bgx çok kaliteli diyorlar bu iki hile aklında bulunsun

AGALAR GÜNCELLEME OYNANIŞ OLARAK ÇOK İYİYDİ AMA GALİBA DETECTED 3 AYRI HESAP SADECE 1 EL OYUN OYNADIĞIM HESAP BİLE BAN YEMİŞ NYREX ELENDİ GALİBA TEMİZİNDEN AKILLANIP BGX GEÇİYORUM BB LDKWQODKWQO

BGX ALMAYIN ARKADAŞLAR ŞUAN DC De BİLE ÇOĞU KİŞİNİN HESAPLARI BANLANDI TAMAM İYİ GÜZEL Bİ SC AMA ARTIK İŞ YAPMAZ PATLADI ARTIK BGX TAVSİYE ETMİYORUM SONRA 2 GÜN SONRA BAN YİYİPTE ÜZÜLMEYİN DERİM .

BGX ALMAYIN ARKADAŞLAR ŞUAN DC De BİLE ÇOĞU KİŞİNİN HESAPLARI BANLANDI TAMAM İYİ GÜZEL Bİ SC AMA ARTIK İŞ YAPMAZ PATLADI ARTIK BGX TAVSİYE ETMİYORUM SONRA 2 GÜN SONRA BAN YİYİPTE ÜZÜLMEYİN DERİM .
Yine mi banwave yediler ?

AGALAR GÜNCELLEME OYNANIŞ OLARAK ÇOK İYİYDİ AMA GALİBA DETECTED 3 AYRI HESAP SADECE 1 EL OYUN OYNADIĞIM HESAP BİLE BAN YEMİŞ NYREX ELENDİ GALİBA TEMİZİNDEN AKILLANIP BGX GEÇİYORUM BB LDKWQODKWQO
BGX ZORTLADI KANKA PLASFGĞLSGFAG
Yine mi banwave yediler ?
10 gündür kullanıyorum 1 aylık üyelik var bugün 4-5 hesabım banlanmış hepside yüksek seviye hesaplardı diger hesapta 1 hafta önce ticketdan banlanmıştı 7 günde mastera kasmıstım :DD

Arkadaşlar sanırım yine banwawe oldu sc ile alaklı değil herhalde geçmiş olsun herkese

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt