Hangi Script Almalıyım?

Agalar açıklık olsun diye yazıyorum Nyrex aldım kendileri ücretsiz safe config te verdiler. Memnunluğa gelirsek gayet iyi çok beğendim şuanlık bir sıkıntı yok. Herhangi bir - veya + belirtemicem uzman olmadığım için ama beğendim. BGX videolarından izlediğim kadarıyla konuşucam karakterler açısından eksiklik olabilir ama oynanış açısından çok devasa bir fark göremedim nasıl BGX videolarında şaşırıyorsam bazı güzel haraketlere aynısı Nyrex içinde geçerli 20 dolardan kurtarmış oldu tek + sı bu diyebilirim ama BGX ile oynamadığım için herhangi bir kötüleme veya iyileme yapamam sadece izlediğim oynayanlardan gördüğüm kadarıyla çok bir fark göremedim. Dediğim gibi eklemek isterim uzman değilim, Nyrex ten de gayet memnun kaldım.
Hocam oynanis olarak devasa bir fark var aslinda nyrex hexlol satiyor toirin yandan yemisi bir platform safe config kismini bilmiyorum ama cok onemli bir sey olduguna emin olamadim hayirli olsun yinede ilerde daha iyilerini kullanman dilegiyle
sen zenbot kullaniyordun ban olayı nasıl pluginlerinden falan memnun musun orbu falan kitesi nasıl
zenbot saglam baya da ben pub surumden 1 gunde ban yedim lan sifon abim yakti benim acc'ı XD

Hocam oynanis olarak devasa bir fark var aslinda nyrex hexlol satiyor toirin yandan yemisi bir platform safe config kismini bilmiyorum ama cok onemli bir sey olduguna emin olamadim hayirli olsun yinede ilerde daha iyilerini kullanman dilegiyle

zenbot saglam baya da ben pub surumden 1 gunde ban yedim lan sifon abim yakti benim acc'ı XD
privi de çok pahalı be olum ya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt